CAJUN KRUIDEN - 35 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : COMCJ
Merk : COOK
Kartoneenheid : 3
Minimum afname : 3
EAN : 3417960037958
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Specerijen, kruiden en planten

Productbeschrijving

Mengeling met een uitgesproken kruidige en geparfumeerde smaak, past bij verschillende gerechten. Oorspronkelijk bedoeld voor bij schaaldieren en gegrild vlees, maar past ook perfect bij pastasauzen of rijst, groenten en bij verschillende bereidingswijzen (grillades, soepen, marinades,...). Het woord Cajun wijst op de Acadiens, Franse inwoners van de Lousiane.


Ingrediënten
paprika, ui, knoflook, mosterd, komijn, tijm, oregano, zwarte peper en cayennepeper

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

specerijen-kruiden-en-planten
FENEGRIEK GEMALEN - 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Kan gebruikt worden voor curry, augurken, chutney,...

(REF : COFG1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING ZOETE PAPRIKA - 100 gr
Paprika is een peper die niet pikant is. Het is vaak in de vorm van een licht kruidig rood poeder. Het wordt veel gebruikt in Spanje en de Balkan....

(REF : ECOPA2)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING DASLOOK - 16 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark....

(REF : ECOAO1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES - 130 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...

(REF : ECOAS2)

specerijen-kruiden-en-planten
ROZEMARIJNBLAD - 50 gr
OMSCHRIJVING: middellandse zeeplant, bloesemend in februariTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. stimulerend en tonifiërend, aangeraden voor verzwakte...

(REF : HFRO1)

specerijen-kruiden-en-planten
ZAATAR MENGELING - 27 gr
Zaatar is een mix van specerijen die populair zijn in de Libanese keuken, voornamelijk tijm, geroosterde sesamzaadjes en sumak. Het wordt gebruikt...

(REF : COZA1)

specerijen-kruiden-en-planten
CURRY MADRAS - 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte

(REF : COCUM1)

specerijen-kruiden-en-planten
DENNENKNOP - 25 gr
OMSCHIRIJVING: rijk aan geurend hars, geoogst in de lente, voor het opengaan.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. goed voor luchtwegen bij verkoudheden....

(REF : HFPI1)

specerijen-kruiden-en-planten
COUSCOUS KRUIDEN - 35 gr
Pikante kruidenmengeling ideaal voor couscous, pastasauzen, tomatensoep, enz... nieuw recept 2024

(REF : COMC11)

specerijen-kruiden-en-planten
3 PEPERS MENGELING - 45 gr
De pittige drie-eenheid witte peper - zwarte peper - roze bessen...Geheel of versgemalen, deze bessen geven smaak en kleur aan uw...

(REF : COB3)

specerijen-kruiden-en-planten
KURKUMA POEDER - 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...

(REF : COCC1)

specerijen-kruiden-en-planten
VANILLE POEDER - 10 gr
Oorsprong van Madagaskar. Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat...

(REF : COVA3)

specerijen-kruiden-en-planten
PEPERMUNTBLAD - 40 gr
OMSCHRIJVING : universele plant met verschillende variëteiten. Pepermunt is rijk aan menthol, wordt veel gebruikt in 'muntthee'.TRADITIONEEL...

(REF : HFMP1)

specerijen-kruiden-en-planten
KOMIJN POEDER - 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...

(REF : COCM2)

specerijen-kruiden-en-planten
TANDOORI KRUIDEN - 35 gr
Meng met yoghurt of marineer vlees of vis ermee.

(REF : COMTA)

specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER GEMALEN - 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter.Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...

(REF : COCO2)