Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk
Ingrediënten
laos (galanga)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON POEDER
- 35 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen-kruiden-en-planten
KARWIJZAAD
- 45 gr
Schermbloemig zaad van de anijsfamilie, geproduceerd in Noord-Europa. De geur en smaak van karwij is scherp en licht bitter. Ze voegen een...
specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER HEEL
- 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter. Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 130 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen-kruiden-en-planten
LINDESPINT
- 50 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
specerijen-kruiden-en-planten
GENTIAANWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant uit de bergweiden van het Centraal Massief. De wortel vormt zich pas na verscheidene jaren. Wordt geoogst voor het maken van...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING RAS EL HANOUT
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die veel wordt gebruikt in de oosterse keuken om de smaak van typisch Noord-Afrikaanse gerechten zoals couscous en...
specerijen-kruiden-en-planten
BIESLOOK FIJNGESNEDEN
- 15 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
specerijen-kruiden-en-planten
ZOETHOUT STOKKEN
- 50 gr
OMSCHRIJVING: Krachtige plant met robuste takken. De wortel heeft lange uitlopels, die worden gebruikt in de kruidenapotheekTRADITIONEEL GEBRUIK:...
specerijen-kruiden-en-planten
CITRONELLA BLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: kruid uit het middellands zeegebied, niet te verwarren met de citroenmelisse of het ijzerkruid, dikwijls ook zo genoemd.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
PEPERMUNTBLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING : universele plant met verschillende variëteiten. Pepermunt is rijk aan menthol, wordt veel gebruikt in 'muntthee'.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING GARAM MASALA
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die typisch is voor de Indische keuken, maar ook veel wordt gebruikt in de oosterse, de Mauritiaanse en de Reunionese...
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk