NAVULVERPAKKING TIJM BLAD - 60 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : ECOTH2
Merk : COOK
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
Technische fiche :
Downloaden ECOTH2.PDF
EAN : 3417960045083
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Specerijen, kruiden en planten

Productbeschrijving

Tijm wordt gebruikt om beter te ademen, om koude, urineweginfecties te bestrijden. Tijm levert mineralen en helpt tegen reuma.


Ingrediënten
tijm

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

specerijen-kruiden-en-planten
PEPERMUNTBLAD - 40 gr
OMSCHRIJVING : universele plant met verschillende variëteiten. Pepermunt is rijk aan menthol, wordt veel gebruikt in 'muntthee'.TRADITIONEEL...

(REF : HFMP1)

specerijen-kruiden-en-planten
KOMIJN HEEL - 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...

(REF : COCM1)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOREANDER GEMALEN - 100 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid samen met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri...

(REF : ECOCD4)

specerijen-kruiden-en-planten
CURRY - 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte

(REF : COCU1)

specerijen-kruiden-en-planten
PROVENÇAALSE KRUIDEN - 20 gr

(REF : HPROV20)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING BASILICUM BLAD - 60 gr
In tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot.Zeer indringende, bloemige en frisse...

(REF : ECOBA2)

specerijen-kruiden-en-planten
RAS EL HANOUT - 35 gr
Mengeling ideaal voor couscous, voor de oosterse keuken.

(REF : CORA1)

specerijen-kruiden-en-planten
ANIJSZAADJES - 50 gr
OMSCHRIJVING: geteeld sinds de oudheid omwille van zijn uitgesproken smaak.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° c ulinair: gebak, likeuren, snoep, kruidenkoek...

(REF : HFAN1)

specerijen-kruiden-en-planten
TANDOORI KRUIDEN - 35 gr
Meng met yoghurt of marineer vlees of vis ermee.

(REF : COMTA)

specerijen-kruiden-en-planten
KOMIJN POEDER - 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...

(REF : COCM2)

specerijen-kruiden-en-planten
ROZE PEPER - 20 gr
De roze bessen worden voornamelijk op het eiland Réunion geteeld. Hun smaak verdwijnt snel. Hun aroma is meer aromatisch dan pittig en wordt in...

(REF : COBR1)

specerijen-kruiden-en-planten
LAOS GEMALEN - 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...

(REF : COGA1)

specerijen-kruiden-en-planten
4- KRUIDEN MENGELING - 35 gr
Gemalen kruiden voor vullingen, ragouts, terrines, wild, vleesbereidingen.

(REF : COM4E)

specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING GARAM MASALA - 35 gr
Een mengeling van specerijen die typisch is voor de Indische keuken, maar ook veel wordt gebruikt in de oosterse, de Mauritiaanse en de Reunionese...

(REF : ECOGM1)

specerijen-kruiden-en-planten
PEPERKOEK KRUIDEN - 32 gr
3-4 koffielepels voor 250gr deeg. Te proberen in kerstgebak!

(REF : COMPE1)

specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD - 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...

(REF : COAN1)