GRILL KRUIDEN zonder zout
- 40 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus: breng op het vlees de volgende mengeling aan: 1 soeplepel kruidenmengeling, 1 soeplepel mosterd en 3 soeplepels olijfolie. Nieuw recept 2024 zonder zout
Ingrediënten
zoete paprika, Provencekruiden, ui, komijn, look, sterke paprika, zwarte peper
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
ESBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: boom eigen aan onze bossen. Zijn bladeren worden geoogst in het begin van de zomer, om een zomerse frisdrank te maken.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
KANEEL STOK
- 12 gr
Zoete geur, zoet en aangenaam aroma, delicaat maar intens. Levendige en duidelijk gedefinieerde smaak.Kaneel is de gedroogde bast van de...
specerijen-kruiden-en-planten
LINDESPINT
- 50 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
GEEL MOSTERDZAAD
- 60 gr
Gele mosterd, ook wel witte mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen-kruiden-en-planten
AZIATISCHE WOKKRUIDEN
- 35 gr
Een mengsel ontworpen voor een smakelijke wok van groenten, gebakken noedels, tofu, gevogelte, vis, schaaldieren….Gebruiksaanwijzing: aan het begin...
specerijen-kruiden-en-planten
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen-kruiden-en-planten
ARTISJOK BLAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: blade van de gekende groente waarvan de bloem nog niet geopend is.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° Lever- en galblaasstimulerend...
specerijen-kruiden-en-planten
WARME WIJN MENGELING
- 35 gr
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KORIANDER HEEL
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOMIJN POEDER
- 100 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen-kruiden-en-planten
KNOFLOOKGRIES
- 45 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus: breng op het vlees de volgende mengeling aan: 1 soeplepel kruidenmengeling, 1 soeplepel mosterd en 3 soeplepels olijfolie. Nieuw recept 2024 zonder zout