NAVULVERPAKKING TIJM BLAD
- 15 gr
Provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
Ingrediënten
tijmblaadjes
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN GEBROKEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....
specerijen-kruiden-en-planten
ZAATAR MENGELING
- 27 gr
Zaatar is een mix van specerijen die populair zijn in de Libanese keuken, voornamelijk tijm, geroosterde sesamzaadjes en sumak. Het wordt gebruikt...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KURKUMA POEDER
- 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen-kruiden-en-planten
4 PEPERS MENGELING
- 35 gr
Suggesties: sauzen, vlees, eieren, vullingen, patés. Voor decoratie. Donker bewaren.
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KARDAMON HEEL
- 25 gr
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige...
specerijen-kruiden-en-planten
SAFFRAAN
- 1 gr
Klassiek ingrediënt van paella. Week de meeldraden voor gebruik in een beetje heet water. Ongeveer 7 tot 8 filamenten / 250 g rijst.Herkomst Iran
specerijen-kruiden-en-planten
FENEGRIEK GEMALEN
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Kan gebruikt worden voor curry, augurken, chutney,...
specerijen-kruiden-en-planten
BRUIN MOSTERDZAAD
- 65 gr
Bruine mosterd, ook wel donkere mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZENBOTTEL
- 80 gr
OMSCHRIJVING: Vrucht van de wilde rozelaar. De bessen worden in de herfst geoogst voor de vorst.TRADITIONEEL GEBRUIK: Gaat goed in winterse...