Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen, stoofschotels, visvullingen, bepaalde soorten brood en kwark. Beschouwd als een mild slijmoplossend middel, wordt anijs toegevoegd aan kruidenthee.
Ingrediënten
anijszaadjes
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
OLIJFBOOMBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: naast zijn vruchten, bieden de bladeren van de olijfboom verschillende kwaliteiten, veelvuldig gebruikt bij provencaalse...
specerijen-kruiden-en-planten
BRUIN MOSTERDZAAD
- 65 gr
Bruine mosterd, ook wel donkere mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen-kruiden-en-planten
CITROENTIJM BLAD
- 50 gr
provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
specerijen-kruiden-en-planten
PASSIFLORA PLANT
- 40 gr
OMSCHRIJVING: vooral gekend als passievrucht. De eigenschappen van de plant zijn pas vorige eeuw ontdekt.TRADITIONEEL GEBRUIK: Kalmeert de zenuwen...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KORIANDERPOEDER
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
specerijen-kruiden-en-planten
BIESLOOK FIJNGESNEDEN
- 15 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
specerijen-kruiden-en-planten
CHILI KRUIDEN
- 35 gr
Pikante mengeling die een warme smaak zal geven aan uw mexicaanse schotels, tomatensausen enz... Ook heerlijk op geitenkaas.
specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON HEEL
- 25 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen-kruiden-en-planten
LINDESPINT
- 50 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING DASLOOK
- 16 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark....
specerijen-kruiden-en-planten
AZIATISCHE WOKKRUIDEN
- 35 gr
Een mengsel ontworpen voor een smakelijke wok van groenten, gebakken noedels, tofu, gevogelte, vis, schaaldieren….Gebruiksaanwijzing: aan het begin...
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen, stoofschotels, visvullingen, bepaalde soorten brood en kwark. Beschouwd als een mild slijmoplossend middel, wordt anijs toegevoegd aan kruidenthee.