OMSCHRIJVING: blad van een typische boom uit het middellands zeegebied met een sterke balsemgeurTRADITIONEEL GEBRUIK: Onmisbare plant voor de winterse verkoudheden en ademhalingsklachten BEREIDINGSWIJZE: licht opkoken: een soeplepel per kopje. Kook 1' en laat dan 15' trekken. 3à5 kopjes per dag drinken of inhaleren. Verdampen: een handvol bladeren in 1/2 liter water. Laat sudderen in een pan of op de radiator.
Ingrediënten
Eucalyptus Globulus
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
GEROOKTE PAPRIKA
- 40 gr
Poedervormige specerij verkregen uit gerookte en gemalen rode pepers; veel gebruikt in de Spaanse keuken.
specerijen-kruiden-en-planten
BONENKRUID
- 20 gr
Voornamelijk gebruikt voor het koken van peulvruchten, waarvan bekend is dat het beter verteerbaar is; ook bij varkensvlees, gevogelte, gegrild vlees.
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOREANDER ZAADJES
- 100 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid samen met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri...
specerijen-kruiden-en-planten
HARISSA MENGELING MET ROOS
- 35 gr
Harissa mix met roos is een variatie op de traditionele Tunesische harissa, gemaakt van hete pepers, knoflook, koriander, karwij, olijfolie en...
specerijen-kruiden-en-planten
BRANDNETEL POEDER
- 35 gr
De smaak is een beetje zoutig. Gebruik voor witte wijn auces voor tofu, salades, brandnetelsoep, eieren. Vereniging aangegeven: met zuring....
specerijen-kruiden-en-planten
VENKEL GEMALEN
- 30 gr
Het is bekend dat venkel spijsverteringsstoornissen behandelt. Het helpt onder andere dyspepsie, winderigheid, gebrek aan eetlust of aerofagie te...
specerijen-kruiden-en-planten
BONENKRUIDBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: zongeroosterd kreupelhout. Veelgebruikt kruid voor vlees-en groentengerechten.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. Tonifiërend, stimulerend,...
specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON POEDER
- 35 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen-kruiden-en-planten
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
3 PEPERS MENGELING
- 45 gr
De pittige drie-eenheid witte peper - zwarte peper - roze bessen...Geheel of versgemalen, deze bessen geven smaak en kleur aan uw...
specerijen-kruiden-en-planten
TABOULE KRUIDEN
- 17 gr
1 theelepel per 100 g griesmeel. Ook geschikt voor pastasalades, rijst, quinoa enz ...
specerijen-kruiden-en-planten
BRANDNETELBLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: veelvuldige deugden voor de gezondheid van mens en milieu.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. zijn rijkdom aan ijzer en mineralen maakt hem...
specerijen-kruiden-en-planten
ESBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: boom eigen aan onze bossen. Zijn bladeren worden geoogst in het begin van de zomer, om een zomerse frisdrank te maken.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD
- 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...
OMSCHRIJVING: blad van een typische boom uit het middellands zeegebied met een sterke balsemgeurTRADITIONEEL GEBRUIK: Onmisbare plant voor de winterse verkoudheden en ademhalingsklachten BEREIDINGSWIJZE: licht opkoken: een soeplepel per kopje. Kook 1' en laat dan 15' trekken. 3à5 kopjes per dag drinken of inhaleren. Verdampen: een handvol bladeren in 1/2 liter water. Laat sudderen in een pan of op de radiator.