TARWEMEEL 55% demeter
- 5 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het meel en de olie met de handen en houd het goed luchtig, de eieren, het water en het zout toevoegen. Vorm een gladde, homogene bol, niet te hard. Laat 10 minuten rusten op kamertemperatuur en rol dan uit met de deegrol.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 20 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
bulk-meel
QUINOAMEEL
- 5 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
bulk-meel
5 GRANENMEEL
- 5 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
bulk-meel
QUINOAMEEL
- 20 kg
Het "Moedergraan" van de Incas, Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium,...
bulk-meel
TARWEMEEL 55% demeter
- 25 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...
bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
MAÏSMEEL
- 5 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...
bulk-meel
SPELTMEEL 65% (T65)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 25 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...
bulk-meel
5 GRANENMEEL
- 25 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...
bulk-meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 5 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...
bulk-meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 25 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...
bulk-meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 5 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
bulk-meel
TARWEMEEL 75% (T80)
- 25 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Recept voor Far Breton : meng 250gr meel 75%, 125gr suiker,...
bulk-meel
PANNENKOEKENMEEL
- 25 kg
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het meel en de olie met de handen en houd het goed luchtig, de eieren, het water en het zout toevoegen. Vorm een gladde, homogene bol, niet te hard. Laat 10 minuten rusten op kamertemperatuur en rol dan uit met de deegrol.