VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel magnesium en calcium.Het is een glutenvrij meel die bij het bakken niet rijst, bruin/grijs van kleur, met een zachte en licht bittere specifieke smaak. Toegevoegd aan tarwemeel kan men er koekjes, blinis, noedels en pannenkoeken mee maken.Appelpannenkoeken : 50gr boekweitmeel, 50gr speltmeel, 100ml melk, 1 eetlepel honing, 8 gr gist, 1 ei, 25 gr gesmolten boter. Meng en bak in een ingeoliede pan. Schijfjes appel 5 minuten stoven in 25gr boter, voeg 3 lepels cider toe, 2 lepels honing en laat 10 minuten inkoken op zacht vuur. Over de pannekoeken gieten.
Ingrediënten
Boekweit van biodynamische oorsprong
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-meel
HAVERMEEL 82% (T110)
- 20 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...
bulk-meel
ROGGEMEEL 100% demeter
- 25 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
bulk-meel
LICHT GERSTEMEEL
- 20 kg
Gerst is het eerste graan dat gekweekt werd en dat zich het makkelijkst aanpast aan de verschillende klimaatzones. Versterkend, regenererend, rijk...
bulk-meel
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 25 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die door Christine en Francis Dumortier wordt geteeld op de Roussellerie...
bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150)
- 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
GIERSTMEEL
- 20 kg
Gierstmeel is van nature glutenvrij en heerlijk verwerkt in brood, wafels, puddings en taart.
bulk-meel
SPELTMEEL 65% (T65)
- 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
bulk-meel
PANNENKOEKENMEEL
- 25 kg
Pannenkoekenmeel: lekkere mengeling van tarwemeel en boekweitmeel.RECEPT:Beslag voor +/- 15 flensjes - 175gr meel, 6 eieren, 100gr gesmolten boter,...
bulk-meel
ROGGEMEEL 100% demeter
- 5 kg
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 30 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL
- 25 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
bulk-meel
SOJAMEEL
- 20 kg
Soja is rijk aan eiwitten en arm aan cholesterol. Sojameel is een glutenvrij meel. Het heeft een hoge voedingswaarde en bevat veel meer eiwitten...
bulk-meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150)
- 5 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...
bulk-meel
WIT BOEKWEITMEEL
- 5 kg
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
bulk-meel
RIJSTMEEL WIT
- 5 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel magnesium en calcium.Het is een glutenvrij meel die bij het bakken niet rijst, bruin/grijs van kleur, met een zachte en licht bittere specifieke smaak. Toegevoegd aan tarwemeel kan men er koekjes, blinis, noedels en pannenkoeken mee maken.Appelpannenkoeken : 50gr boekweitmeel, 50gr speltmeel, 100ml melk, 1 eetlepel honing, 8 gr gist, 1 ei, 25 gr gesmolten boter. Meng en bak in een ingeoliede pan. Schijfjes appel 5 minuten stoven in 25gr boter, voeg 3 lepels cider toe, 2 lepels honing en laat 10 minuten inkoken op zacht vuur. Over de pannekoeken gieten.