18 GEVULDE CHOCOLADES KARAMEL vervangt SNCF2
- 80 gr
Een zoete en zoute zachtheid vanuit de kindertijd! Deze zwarte chocolaatjes (70%) bieden je de finesse van knapperige chocolade snoepjes met een smeltende zachte kern.
Ingrediënten
Ingrediënten: zwarte chocolade * minimaal 70% cacao: 50% (cacaomassa * en cacaoboter * 74,5%, rietsuiker * 25,5%); rietsuiker *; UHT-crème *; melkchocolade *; tarwestroop *; fleur de sel uit Guérande: 0,4%. * 100% van de ingrediënten van agrarische oorsprong komen uit biologische landbouw
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
GHANA 70% - FLEUR DE SEL
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
chocolade
GHANA 70%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
GHANA 85%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
INDIA 75%
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
PERU 75% - AMANDEL NOUGATINE
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
Niet op voorraad
Sold out
chocolade
GHANA 70% - PISTACHE NOUGATINE
- 70 gr
Millésime Chocolat, gelegen in België, aan de rand van Luik, is een ambachtelijke chocoladefabriek die rechtstreeks werkt van cacaobonen, van de...
Niet op voorraad
Sold out
Een zoete en zoute zachtheid vanuit de kindertijd! Deze zwarte chocolaatjes (70%) bieden je de finesse van knapperige chocolade snoepjes met een smeltende zachte kern.