WITTE JASMIJN RIJST (+ 20% GRATIS)
- 600 gr
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer zacht vuur. Roeg 1 maal tijdens de kooktijd. 50gr geroosterde pinda's, 1 snuifje zout en 25gr rietsuiker mixen. De rijst met deze mengeling bestrooien.
Ingrediënten
thai witte jasmijn rijst
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CAKE MIX
- 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI RIJST VOL
- 250 gr
Volle rijst Spirelli pasta is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LASAGNA MAIS RIJST
- 250 gr
Italiaanse lasagne blad, gemaakt van mais en rijst. Zowel glutenvrij als zonder ei.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HALFVOL EENKOORNMEEL T80
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 500 gr
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WIT BOEKWEITMEEL
- 500 gr
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOORGEKOOKT RIJSTMEEL
- 400 gr
Een fijn vol rijstmeel gestoomd om het gemakkelijker opneembaar en verteerbaar te maken voor het lichaam. Men kan het gebruiken om sauzen en soepen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LUPINEMEEL
- 400 gr
Echte witte lupine uit Frankrijk. In de peulvruchtenfamilie bevat lupine het hoogste eiwitgehalte. Het is een bron van vezels en bevat vooral...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MEERGRANENMEEL
- 1 kg
Meergranenmeel: met tarwemeel, granen en zaden. Bevat gluten.RECEPT:Vol en wit meel, haver- en gerstvlokken, lijnzaad en zonnebloempitten, gierst,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
REGENWOUD RIJST
- 400 gr
Rainforest Javaanse rijst, ook wel bekend als regenwoudrijst, is vernoemd naar de smaken die vrijkomen en die doen denken aan aroma's van tropische...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
COOKIES MIX
- 375 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 65% (T65)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout. Voeg hierbij 1 kop rijst en kook 15 minuten op zeer zacht vuur. Roeg 1 maal tijdens de kooktijd. 50gr geroosterde pinda's, 1 snuifje zout en 25gr rietsuiker mixen. De rijst met deze mengeling bestrooien.