WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO - 250 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JMSH1
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5021554000747
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten smaak. Ideaal om sauzen voor dips of salades te maken, of in aardappelpuree of soep ter vervanging van melk. Ideaal voor zoet-zoute bereidingen.Suggestie: oplossen in een beetje water en toevoegen aan gestoomde groenten zoals prei, broccoli, groene bonen.De miso is gepasteuristeerd om een langere houdbaarheid te kunnen garanderen.


Ingrediënten
rijst (45%), hele sojabonen (25%), water, zeezout.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU GRIJS - 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...

(REF : JSKG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GLUTENVRIJE TERIYAKI - 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...

(REF : JTT6)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJASAUS - 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
NIGARI - 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....

(REF : JSN4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEPEKELDE DAIKON TAKUAN - 200 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSPR)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
YOMOGI MOCHI BIJVOET - 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...

(REF : JRY2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMI BOUILLON - 4x28 gr
Een miso bouillon van volle rijst gecombineerd met de beste groenten. Te gebruiken als smaakmaker in al uw bereidingen: soepen, sauzen, groenten,...

(REF : JSMB)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN ZWARTE RIJST - 280 gr
Heeft het potentiel om ver boven zijn toch al zeer populaire broer (zwarte rijstnoedels) uit te groeien. De zwarte rijst maakt de ramen uniek en...

(REF : TSRM3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN BOEKWEIT SHIITAKEES - 280 gr
Door de ideale verhouding van boekweit en bruine rijst is de structuur mooi, stevig en elastisch. Gemaakt met echte Shiitake paddestoelen voor...

(REF : TSRM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI PASTA - 150 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
YUZU PONZU - 150 ml
We zijn verheugd om een opwindende nieuwe toevoeging aan ons assortiment sauzen en smaakmakers aan te kondigen; Biologische Yuzu Ponzu. Het is een...

(REF : CLYP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOBA 100% BOEKWEIT NOEDELS - 200 gr
De 100% boekweit soba noedels hebben een zeer rijke notensmaak en een meer korrelige textuur dan soba met tarwe erbij. Ideaal voor gebruik in een...

(REF : JPS1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA GEMBER KURKUMA - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde Japanse miso, gecombineerd met de warme smaken van gember en kurkuma in de...

(REF : JSMSGT)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ZAKJE - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB21)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)