TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml

Ja
Productinformatie
Referentie : JTT9
Merk : Origami
Kartoneenheid : 9
Minimum afname : 3
EAN : 5407003513738
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men gebruikt teriyaki op het einde van de kooktijd, koud, of in een marinade om smaak te geven aan plantaardige eiwitten zoals tofu, seitan of tempeh.


Ingrediënten
shoyu (water, volle sojabonen, volle tarwe, zeezout, graanalcohol) rijstmaltsiroop, witte wijnazijn, mirin (zoete rijst, water, rijstcultuur), graanalcohol, knoflookmoes, appeldiksap, gemalen zwarte peper, gemalen witte peper, water.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI GEMBER PICKLE - 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...

(REF : JSG2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISOSOEP PASTA HEET EN GEKRUID - 4x15 gr
Breng uw smaakpapillen tot leven met deze combinatie van natuurlijk gerijpte miso en zorgvuldig geselecteerde pittige specerijen in de biologische...

(REF : JSMSHS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMI BOUILLON - 4x28 gr
Een miso bouillon van volle rijst gecombineerd met de beste groenten. Te gebruiken als smaakmaker in al uw bereidingen: soepen, sauzen, groenten,...

(REF : JSMB)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS - 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...

(REF : JTM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 250 ml
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...

(REF : JSS9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN BRUINE RIJST - 280 gr
Populair en trendy product, mooie en flexibele structuur. Heel goede aanvulling met andere Japanse/oriëntaalse producten en in tegenstelling tot de...

(REF : TSRM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WASABI POEDER - 25 gr
Wasabi is een pikante groene en stimulerende pasta die zijn kenmerkende smaak geeft aan sushi schotels en sauzen. De wasabiwortel geeft de groene...

(REF : JSW1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KOMBU-SHIITAKE DASHI - 100 gr
Kombu dashi met shitake is een Japanse bouillon. Hij is gemaakt van gedroogde kombu zeewier en shitake champignon.

(REF : JSSS)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 150 gr
Deze heerlijke,licht zoete miso met een evenwichtige smaak zal uw groentebereidingen, sauzen en soepen nog lekkerder maken.Miso is een levend...

(REF : JMR2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHISO BLAD - 50 gr
Hele shibladeren gemarineerd in ume su azijn. Shiso is rijk aan mineralen, vooral ijzer. De bladeren kunnen in hun geheel gebruikt worden om...

(REF : JSSH)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJASAUS - 500 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAMARI SOJASAUS - 1 L
De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op...

(REF : JTM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU MET KOMBU SHIITAKE - 245 ml
Heerlijke bouillon om instant noedels op smaak te brengen, kan ook gebruikt worden als basis in oosterse gerechten.

(REF : CLNB1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAKUAN SCHIJFJES - 50 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSDP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
INSTANT MISO SOEP ZEEWIER - 4x10 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze biologische miso soep is gemaakt van twee soorten miso en zeewier. Zeer...

(REF : JSMA)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ZWARTE RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije zwarte en volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder...

(REF : JPRN)