TERIYAKI SOJASAUS - 500 ml

Ja
Productinformatie
Referentie : JTT1
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 9
Minimum afname : 3
EAN : 5425006844031
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men gebruikt teriyaki op het einde van de kooktijd, koud, of in een marinade om smaak te geven aan plantaardige eiwitten zoals tofu, seitan of tempeh.


Ingrediënten
shoyu (water, volle sojabonen, volle tarwe, zeezout, graanalcohol) rijstmaltsiroop, witte wijnazijn, mirin (zoete rijst, water, rijstcultuur), graanalcohol, knoflookmoes, appeldiksap, gemalen zwarte peper, gemalen witte peper, water.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...

(REF : PCG)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJST KOJI - 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.

(REF : JSKO1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....

(REF : JPBR)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO - 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten...

(REF : JMSH1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
THAI RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije witte rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....

(REF : JPRT)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA CHILI - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BIFUN (ENGELENHAAR) WITTE RIJST - 150 gr
Bifun zijn zeer fijne rijstnoedels die volledig uit rijstzetmeel bestaan. Ze worden in soepen en salades gebruikt. Zonder glutenBereiding: aan...

(REF : JPB)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
JAPANSE GERST HATOMUGI - 1 kg
Hatomugi is Japanse parelgerst. Het zijn de zaadjes van een wild gras. Licht verteerbaar, aanbevolen voor longen en ademhalingswegen, dankzij het...

(REF : ORJ1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASHIO ZWART - 100 gr

(REF : CLGOM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
INSTANT MISO SOEP ZEEWIER - 4x10 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze biologische miso soep is gemaakt van twee soorten miso en zeewier. Zeer...

(REF : JSMA)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 150 gr
Deze heerlijke,licht zoete miso met een evenwichtige smaak zal uw groentebereidingen, sauzen en soepen nog lekkerder maken.Miso is een levend...

(REF : JMR2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
AMASAKE GIERST - 370 gr
Gierst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM21)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJSTAZIJN - 250 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 1 L
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle gerechten van granen, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout...

(REF : JSS2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 250 ml
De Origami shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...

(REF : JSS9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN - 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...

(REF : JSM1)