LOTUS WORTELSCHIJFJES - 30 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JHL2
Kartoneenheid : 5
Minimum afname : 1
EAN : 5021554002420
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Schijfjes van de wortel van de gedroogde lotus. Erg in trek in Japan, mild geparfumeerd, laat zich goed combineren met groenten. De schijfjes lotus twee uren laten weken in water en daarna mee stoven of sauteren met de groenten.


Ingrediënten
gedroogde lotuswortel

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA GEMBER - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE MISO BOUILLON PASTA - 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze witte miso pasta met zeewier heeft een zachtere en lichtere smaak. Zeer...

(REF : JSMSBP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN ZWARTE RIJST - 280 gr
Heeft het potentiel om ver boven zijn toch al zeer populaire broer (zwarte rijstnoedels) uit te groeien. De zwarte rijst maakt de ramen uniek en...

(REF : TSRM3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UDON VOLLE RIJST NOEDELS - 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...

(REF : PCG)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU WIT - 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU - 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....

(REF : JSZF)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MISO SOEP PASTA ZEEWIER - 4x15 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze miso pasta met zeewier heeft een meer uitgesproken smaak dan miso soep in...

(REF : JSMSP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
VOLLE RIJSTAZIJN - 150 ml
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN - 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...

(REF : JSM5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI DAIKON GEDROOGD - 30 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...

(REF : JSDS3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
THAI RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije witte rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder water staan....

(REF : JPRT)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU GRIJS - 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...

(REF : JSKG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO - 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI SEASONING SAUS - 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...

(REF : CLSV)