WITTE MISO BOUILLON PASTA - 4x15 gr

Ja Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JSMSBP
Kartoneenheid : 8
Minimum afname : 8
EAN : 5021554988175
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze witte miso pasta met zeewier heeft een zachtere en lichtere smaak. Zeer gemakkelijk te gebruiken, het zakje ledigen in een kom of een beker, warm water toevoegen en een minuut laten staan zodat de groenten zich terug hydrateren.


Ingrediënten
witte miso pasta (65%)(water, hele sojabonen, zeezout), mirin (zoete rijst, water, rijst), zeezout, uienmoes, wakame (1%), kombuextract (1%)(water, kombu, zeezout).

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
LOTUS WORTELSCHIJFJES - 30 gr
Schijfjes van de wortel van de gedroogde lotus. Erg in trek in Japan, mild geparfumeerd, laat zich goed combineren met groenten. De schijfjes lotus...

(REF : JHL2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI GEMBER PICKLE - 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...

(REF : JSG2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMAMIPASTA GEMBER - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 250 ml
De Origami shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...

(REF : JSS9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN ZWARTE RIJST - 280 gr
Heeft het potentiel om ver boven zijn toch al zeer populaire broer (zwarte rijstnoedels) uit te groeien. De zwarte rijst maakt de ramen uniek en...

(REF : TSRM3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN ROND ZENRYU FU - 110 gr
Zenryu Fu is een gedroogde seitan in dikke ronde schijven waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld....

(REF : JSZF)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TAKUAN SCHIJFJES - 50 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...

(REF : JSDP)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
WITTE RIJSTMISO SHIRO MISO - 250 gr
Witte miso is een jonge miso van enkel maanden, ook wel hatcho miso genoemd. Witte rijstmiso heeft een romige zachtheid en een licht gezouten...

(REF : JMSH1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU WIT - 750 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME) - 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...

(REF : JPH)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJASAUS - 150 ml
Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHISO BLAD - 50 gr
Hele shibladeren gemarineerd in ume su azijn. Shiso is rijk aan mineralen, vooral ijzer. De bladeren kunnen in hun geheel gebruikt worden om...

(REF : JSSH)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJST KOJI - 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.

(REF : JSKO1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
AMASAKE HAVER - 360 gr
Haver amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.

(REF : CLAM31)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE TOFU KOYA TOFU - 96 gr
Koya tofu is een tofu die bevroren wordt en daarna gedroogd. Het heeft alle goede eigenschappen van verse tofu omdat het gevriesdroogd is maar...

(REF : JSTS2)