TAMARI SOJASAUS - 1 L

Ja
Productinformatie
Referentie : JTM2
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006849074
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

De Vajra tamari is meer geconcentreerd als de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een evenwichtige manier zout (minder belastend voor de nieren). Rijk aan actieve fermenten, zorgt voor een goede vertering. Tamari wordt gemaakt volgens de traditionnele Japanse principes, in tegenstelling tot de moderne artificiële sojasauzen. De melkzuurfermentatie van de sojabonen in acaciavaten met het natuurlijk koji ferment gedurende 18 tot 24 maanden respecteert de natuurlijke cyclus van de seizoenen. Bevat geen tarwe.


Ingrediënten
soja, zeezout, koji (ferment), bronwater.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN BRUINE RIJST - 280 gr
Populair en trendy product, mooie en flexibele structuur. Heel goede aanvulling met andere Japanse/oriëntaalse producten en in tegenstelling tot de...

(REF : TSRM2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI PASTA - 150 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ARROWROOT - 300 gr
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...

(REF : JSA4)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOBA 35% BOEKWEIT NOEDELS - 200 gr
Soba noedels zijn erg veelzijdig en snel te bereiden

(REF : CLSN)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN MIKAWA - 150 ml
Mirin, zoete rijst wijn, van de Mikawa regio wordt beschouwd als de beste in Japan. Hij is geproduceerd volgens een traditionele methode, zoete...

(REF : JSM3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU WIT - 125 gr
Kuzu is het natuurlijk zetmeel gewonnen uit een van de krachtigste planten uit de bergen van Japan. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale...

(REF : JSK1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ARROWROOT - 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...

(REF : JSA12)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJST KOJI - 500 gr
Genmai koji bestaat uit gefermenteerde volle rijst. Wordt gebruikt om miso en sojasaus te laten fermenteren.

(REF : JSKO1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
INSTANT MISO SOEP ZEEWIER - 4x10 gr
Miso is een sojapasta die een rijke en bevredigende soep geeft. Deze biologische miso soep is gemaakt van twee soorten miso en zeewier. Zeer...

(REF : JSMA)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
TERIYAKI SOJA SAUS - 250 ml
Teriyaki saus is een traditionele sojasaus. Deze bijzondere saus kent een natuurlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men...

(REF : JTT9)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ZWARTE RIJST NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije zwarte en volle rijst noedels. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed onder...

(REF : JPRN)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI - 200 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHISO BLAD - 50 gr
Hele shibladeren gemarineerd in ume su azijn. Shiso is rijk aan mineralen, vooral ijzer. De bladeren kunnen in hun geheel gebruikt worden om...

(REF : JSSH)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GERSTMISO ZAKJE - 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB21)