TERIYAKI SOJASAUS - 150 ml

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JTT5
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 5021554984375
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Japanse en macrobiotische specialiteiten

Productbeschrijving

Teryaki saus is een traditionele soja saus. Deze bijzondere saus kent een naturrlijk fermentatieproces gedurende 6 maanden in ceder vaten. Men gebruikt teryaki op het einde van de kooktijd, koud, of in een marinade om smaak te geven aan plantaardige eiwitten zoals tofu, seitan of tempeh.


Ingrediënten
Soja saus (water, sojabonen, tarwe, zeezout, graanalcohol (ethanol)), rijstmoutstroop 28% (rijst, gekiemde gerst, water), witte wijnazijn, mirin (zoete rijst, water, gefermenteerde rijst, rijst), graanalcohol (ethanol), knoflookpuree, zeezout, geconcentreerd appelsap, zwarte peper, witte peper, water.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 500 ml
De Vajra shoyu is een hartige sojasaus, voor alle graangerechten, pasta, gekookte of rauwe groenten. Een heerlijk alternatief voor zout (minder...

(REF : JSS1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
UMEBOSHI AZIJN - 150 ml
Deze zure en zoute smaakmaker is een sap dat bekomen werd door Japanse umeboshipruimen te pekelen. Een heel veelzijdige smaakmaker die een...

(REF : JSVU51)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GOMASIO - 300 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG3)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
LOTUS WORTELSCHIJFJES - 30 gr
Schijfjes van de wortel van de gedroogde lotus. Erg in trek in Japan, mild geparfumeerd, laat zich goed combineren met groenten. De schijfjes lotus...

(REF : JHL2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
JAPANSE GERST HATOMUGI - 1 kg
Hatomugi is Japanse parelgerst. Het zijn de zaadjes van een wild gras. Licht verteerbaar, aanbevolen voor longen en ademhalingswegen, dankzij het...

(REF : ORJ1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RAMEN SHOYU SOJASAUS - 210 gr
Clearspring Organic Wheat Ramen Noodles maken een snelle en bevredigende maaltijd met alle voedende voordelen van de beste, gezonde ingrediënten....

(REF : CLRS2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SOBA 100% BOEKWEIT NOEDELS - 200 gr
De 100% boekweit soba noedels hebben een zeer rijke notensmaak en een meer korrelige textuur dan soba met tarwe erbij. Ideaal voor gebruik in een...

(REF : JPS1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
GEDROOGDE SEITAN PLAT ITA FU - 130 gr
Ita Fu is een gedroogde seitan in lange platte vellen waarvan het recept honderden jaren geleden door boeddhistische monniken werd ontwikkeld. Het...

(REF : JSIF)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr
Deze krachtige Genmai rijst miso is gemaakt volgens traditionele methodes. Hij rijpt gedurende 2/3 jaar in ceder vaten. Rijst miso heeft...

(REF : JMR1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI GEMBER PICKLE - 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...

(REF : JSG2)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
KUZU GRIJS - 125 gr
Kuzu is zetmeelextract van een van de meest energetische wortels uit de Japanse bergen. Hij heeft een gladde textuur en een neutrale smaak en kan...

(REF : JSKG1)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
ARROWROOT - 150 gr
Handig plantaardig bindmiddel gemaakt van de pijlwortelplant. Gebruik per 250 ml te binden vocht ca. 1 eetlepel arrowroot. Voor gebruik aanmaken...

(REF : JSA12)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SUSHI SEASONING SAUS - 150 ml
Het is gemaakt volgens een origineel Japans recept en bevat de belangrijkste ingrediënten voor het maken van sushi.Voeg eenvoudig deze goed...

(REF : CLSV)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
MIRIN - 250 ml
Hoewel de meeste mirin tegenwoordig suiker en conserveermiddelen bevatten, wordt onze rijst van nature gefermenteerd met koji van alleen rijst,...

(REF : JSM5)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
RIJSTMISO MET MINDER ZOUT - 270 gr
De Organic White Miso is gemaakt volgens een oud familierecept in de Japanse prefectuur Nagano en biedt een heerlijke balans tussen hartig en zoet...

(REF : JMR6)

japanse-en-macrobiotische-specialiteiten
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)