Rucola- Rijk aan vetten.- Rijk aan mineralen: zwavel, natrium, kalium, calcium, fosfor en vitaminen C, A, B1, B2 en B3.Een wat pikantere, aromatische en heel aangename smaak. De scheuten zijn ongeveer 3 to 4 cm.Hoe te kiemen:- Hoeft niet geweekt te worden.- Nodige tijd om te kiemen: 5 tot 6 dagen.- Bewatering: 2 keer per dag.- Bewaring: 10 dagen in de ijskast.Rucola behoort tot de familie van de kolen, tuinkers, zwarte radijs en mosterd.
Rucola- Rijk aan vetten.- Rijk aan mineralen: zwavel, natrium, kalium, calcium, fosfor en vitaminen C, A, B1, B2 en B3.Een wat pikantere, aromatische en heel aangename smaak. De scheuten zijn ongeveer 3 to 4 cm.Hoe te kiemen:- Hoeft niet geweekt te worden.- Nodige tijd om te kiemen: 5 tot 6 dagen.- Bewatering: 2 keer per dag.- Bewaring: 10 dagen in de ijskast.Rucola behoort tot de familie van de kolen, tuinkers, zwarte radijs en mosterd.