AZUKIBONEN - 500 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : AB4
Merk : Origami
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006840040
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Peulvruchten

Productbeschrijving

Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel gebruikt in Azië en kan gezien worden als een echt voedingsmiddel-medicijn. Azukibonen ondersteunen de nieren, zijn vochtafdrijvend, versterken de milt en verjagen de koude.RECEPT:Laat 250 gr azukibonen een nacht weken in water. Afgieten en met koud water bedekken in een kookpot. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur koken gedurende ongeveer 1u. Indien nodig tijdens het koken wat kokend water bijvoegen opdat de bonen niet te droog worden. Aan het einde van de kooktijd 1 snuifje zout en 50ml olijfolie bijvoegen. Opdienen met verse fijngehakte peterselie.


Ingrediënten
azukibonen

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

14 andere producten in dezelfde categorie:

peulvruchten
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 500 gr
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ4)

peulvruchten
SOJAVEZELS FIJN - 300 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...

(REF : CPSHB4)

peulvruchten
BELGISCHE GROENE LINZEN - 750 gr
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...

(REF : LV5)

peulvruchten
KIKKERERWTEN demeter - 750 gr
Biodynamische geteelt in Frankrijk.Het is een typische peulvrucht van het Middellandse Zeegebied met een nootachtige smaak. Door zijn buitengewone...

(REF : PCHD5)

peulvruchten
SOJAVEZELS GROF - 200 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...

(REF : CPSMB4)

peulvruchten
ZWARTE BONEN - 500 gr
Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer...

(REF : HN4)

peulvruchten
RODE NIERBONEN - 500 gr
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HR4)

peulvruchten
ZWARTE LINZEN BELUGA - 500 gr
De zwarte Beluga linzen, geteeld in Canada, worden vaak als de "topper tussen de linzen" genoemd vanwege hun ronde, gladde en glanzende zaadvorm....

(REF : LN4)

peulvruchten
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 500 gr
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ4)

peulvruchten
GELE SOJA - 500 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...

(REF : SJ4)

peulvruchten
GEDROOGDE ERWTEN - 500 gr
De gedroogde erwt, in zijn geheel of gebroken geconsumeerd, is afkomstig van dezelfde plant die de erwt produceert. De gedroogde erwt wordt geoogst...

(REF : PS4)

peulvruchten
BORLOTTI BONEN - 25 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HBOR3)

peulvruchten
GROENE SOJA - 500 gr
Groene soja of mungbonen worden voornamelijk gekiemd geconsumeerd als sojascheuten, maar kunnen ook gekookt gegeten worden, samen met rijst en...

(REF : SVB4)

peulvruchten
SPLITERWTEN - 500 gr
Spliterwten een variëteit van grote ronde erwtjes. Geoogst bij volle rijpheid worden ze gedroogd en scheiden ze zich in twee bij het pellen,...

(REF : PVC4)