ZWARTE BONEN - 500 gr

Ja
Productinformatie
Referentie : HN4
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5425006841528
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : FOOD
Subcategorie : Peulvruchten

Productbeschrijving

Zwarte bonen worden weinig gebruikt in onze streken, maar vormen het basisvoeding in Mexico en Brazilië. Ze bezitten een zachte smaak en zijn zeer rijk aan plantaardige eiwitten en aan vezels en worden daarom vaak gebruikt als vleesvervanger. Verder zijn ze rijk aan antioxidanten, vitamine B1 en B11 en magnesium. Lekker in salades en pasta of in typische Zuid-Amerikaanse gerechten zoals Braziliaanse Feijoda of Chileense Chili.RECEPT:Week 250gr zwarte bonen gedurende een nacht. Afgieten en overgieten met koud water in een kookpot met 2 laurierblaadjes, aan de kook brengen en laten sudderen op een zacht vuurtje. Na een uur gehakte ui, olijfolie, zoete paprika, 1 teentje look en kokend water, indien nodig, toevoegen. Laat nog een uur op een zacht vuurtje pruttelen. Zouten op het eind van de kooktijd.


Ingrediënten
zwarte bonen

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

14 andere producten in dezelfde categorie:

peulvruchten
SPLITERWTEN - 500 gr
Spliterwten een variëteit van grote ronde erwtjes. Geoogst bij volle rijpheid worden ze gedroogd en scheiden ze zich in twee bij het pellen,...

(REF : PVC4)

peulvruchten
GEDROOGDE ERWTEN **tht 31/12** - 500 gr
De gedroogde erwt, in zijn geheel of gebroken geconsumeerd, is afkomstig van dezelfde plant die de erwt produceert. De gedroogde erwt wordt geoogst...

(REF : PS4)

peulvruchten
RODE NIERBONEN - 500 gr
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...

(REF : HR4)

peulvruchten
SOJAVEZELS GROF - 200 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...

(REF : CPSMB4)

peulvruchten
BELGISCHE GROENE LINZEN - 750 gr
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...

(REF : LV5)

peulvruchten
ZWARTE LINZEN BELUGA - 500 gr
De zwarte Beluga linzen worden vaak als de "topper tussen de linzen" genoemd vanwege hun ronde, gladde en glanzende zaadvorm. Hun unieke smaak en...

(REF : LN4)

peulvruchten
AZUKIBONEN - 500 gr
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...

(REF : AB4)

peulvruchten
GELE SOJA - 500 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...

(REF : SJ4)

peulvruchten
SOJAVEZELS FIJN - 300 gr
Soja bevat de voor het lichaam noodzakelijke vitamine E, nodig voor de celstructuur, en vitaminen van de B groep (B1, B6, B9 en biotine) die nodig...

(REF : CPSHB4)

peulvruchten
KORAALLINZEN - 500 gr
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...

(REF : LRT4)

peulvruchten
ZWARTE BONEN HOKKAIDO - 500 gr
Zwarte bonen van Japan zijn eigenlijk zwarte en felle sojabonen. Ze groeien in de vruchtbare en vulkanische grond van het eiland Hokkaido en zijn...

(REF : HNJ4)

peulvruchten
KIKKERERWTEN demeter - 750 gr
Biodynamische geteelt in Frankrijk.Het is een typische peulvrucht van het Middellandse Zeegebied met een nootachtige smaak. Door zijn buitengewone...

(REF : PCHD5)

peulvruchten
JAPANSE AZUKI HOKKAIDO BONEN - 500 gr
Dankzij de vruchtbare vulkanische aarde van het eiland Hokkaido zijn de azuki bonen afkomstig van deze streek groter, zoeter en beter dan de andere...

(REF : AZJ4)

peulvruchten
GROENE SOJA - 500 gr
Groene soja of mungbonen worden voornamelijk gekiemd geconsumeerd als sojascheuten, maar kunnen ook gekookt gegeten worden, samen met rijst en...

(REF : SVB4)