De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te koken. Er zit geen sesam in. Culinare gebruikt een puree van geroosterde en gemalen zonnebloempitten.
Ingrediënten
Kikkererwten, koolzaadolie, water, citroensap uit Sicile, gepelde SESAMZAADpasta, Guérande zout, knoflook, komijn, ui, kruidnagelpeper (Jamaicaanse piment), peper, muskaat
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
PRECO - Houmous (1 kg)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...
spreads
PRECO - Crème van pompoen (1 kg)
Crème de potiron; une crème nourrrisante au goût de noisette. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
spreads
Taharama (150 gr)
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend...
spreads
Tzatziki salade (170 gr)
Tzaziki salade wordt gemaakt met verse yoghurt, gesneden komkommers en geperste knoflook. In heel Griekenland vind je het geserveerd met een drupje...
spreads
PRECO - Tofu salade (1 kg)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
spreads
Guacamole salade (150 gr)
Florentin's biologische guacamole is gemaakt met 92% avocado, ui, knoflook, limoensap en een snufje zout. En verder niets! Net als thuis, zo...
plantaardig-alternatief
Sojami vegan broodbeleg Baslicum (125 gr)
Sojami basilicum, met zijn frisse, licht peperige noten, is een explosie van mediterrane smaken die doet denken aan de geuren van de zomer. Een...
spreads
PRECO - Tofu salade (500 gr)
Salade de tofu, le "fromage" végétalien aux fines herbes. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des...
‹ ›
De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd zachtjes te koken. Er zit geen sesam in. Culinare gebruikt een puree van geroosterde en gemalen zonnebloempitten.