NAVULVERPAKKING KOMIJN POEDER
- 100 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid over het Midden-Oosten, naar China en Indonesië, en vervolgens door Afrika, heeft het zeeën overgestoken en is geland in Mexico en in heel Amerika. Basisingrediënt van chili con carne, maar ook Marokkaanse of Turkse keftas, Indiase massalas. Het komijnzaad wordt voor het malen vaak licht geroosterd.GEBRUIKSTIPS:kaas (munster), vis (schorpioenvis), komijnbrood. smaak groenten (kool ...) en peulvruchten.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
GENTIAANWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant uit de bergweiden van het Centraal Massief. De wortel vormt zich pas na verscheidene jaren. Wordt geoogst voor het maken van...
specerijen-kruiden-en-planten
BONENKRUIDBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: zongeroosterd kreupelhout. Veelgebruikt kruid voor vlees-en groentengerechten.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. Tonifiërend, stimulerend,...
specerijen-kruiden-en-planten
KORENBLOEM
- 15 gr
DESCRIPTION: Fleurs des moissons non desherbées souvent voisine du coquelicot.USAGES TRADITIONNELS: Affections des yeux : conjonctivites.MODES DE...
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE KOMIJN ZAADJES
- 50 gr
Suggestie: ook wel zwarte komijn genoemd, traditionneel kruid van de oosterse keuken dat vooral geroosterd in naan (traditionneel brood) wordt...
specerijen-kruiden-en-planten
GARAM MASALA
- 35 gr
Gemalen specerijen voor curry's, indische en orientaalse keuken.
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING WILDE MARJOLEIN
- 13 gr
Fijne aromatische geur en karakteristieke smaak.-Gebruik in sauzen, salades, pizza, tofu, gemengde boter, bier, enz. - Voorzorg gebruik: de...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KORIANDERPOEDER
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING WILDE MARJOLEIN
- 40 gr
Fijne aromatische geur en karakteristieke smaak.-Gebruik in sauzen, salades, pizza, tofu, gemengde boter, bier, enz. - Voorzorg gebruik: de...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING RAS EL HANOUT
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die veel wordt gebruikt in de oosterse keuken om de smaak van typisch Noord-Afrikaanse gerechten zoals couscous en...
specerijen-kruiden-en-planten
MILDE SPAANSE PEPER demeter
- 40 gr
Veel gebruikt in de Spaanse en Baskische keuken (paella, piperade, vis ...). Op een donkere - droge plaats bewaren.
specerijen-kruiden-en-planten
DUIZENDBLADTOPPEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: plant met harde twijgjes, op droge gronden. Kruid geroemd om zijn helende eigenschappen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. problemen met de...
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid over het Midden-Oosten, naar China en Indonesië, en vervolgens door Afrika, heeft het zeeën overgestoken en is geland in Mexico en in heel Amerika. Basisingrediënt van chili con carne, maar ook Marokkaanse of Turkse keftas, Indiase massalas. Het komijnzaad wordt voor het malen vaak licht geroosterd.GEBRUIKSTIPS:kaas (munster), vis (schorpioenvis), komijnbrood. smaak groenten (kool ...) en peulvruchten.