NAVULVERPAKKING ZWARTE PEPER HEEL
- 150 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze kreuken en donker worden.
Ingrediënten
zwarte peper
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
KORENBLOEM
- 15 gr
DESCRIPTION: Fleurs des moissons non desherbées souvent voisine du coquelicot.USAGES TRADITIONNELS: Affections des yeux : conjonctivites.MODES DE...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KORIANDERPOEDER
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
specerijen-kruiden-en-planten
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen-kruiden-en-planten
BIESLOOK TUBES
- 6 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 45 gr
Franse knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
specerijen-kruiden-en-planten
BRANDNETEL POEDER
- 35 gr
De smaak is een beetje zoutig. Gebruik voor witte wijn auces voor tofu, salades, brandnetelsoep, eieren. Vereniging aangegeven: met zuring....
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOMIJN POEDER
- 100 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen-kruiden-en-planten
ORANJEBLOESEMBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: bladeren van de bekende vruchtenboom. Moeten absoluut van biologische origine zijn, want de gangbare sinaasteelt is vergeven van de...
specerijen-kruiden-en-planten
PILI PILI PEPER HEEL
- 20 gr
Brandende smaak. Voor de Creoolse, Afrikaanse, Mexicaanse keuken, of ter bereiding van pizza-olie
specerijen-kruiden-en-planten
BRUIN MOSTERDZAAD
- 65 gr
Bruine mosterd, ook wel donkere mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten...
specerijen-kruiden-en-planten
HEEMSTWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant met donzig blad en wortel rijk aan slijmstoffen.TRADITIONEEL GEBRUIK: door de aanwezigheid van de slijmstoffen goed voor...
specerijen-kruiden-en-planten
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
THAI KRUIDEN
- 35 gr
Voor de Thaise keuken : woks, gestoofde groenten, marinades, soepen ...
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze kreuken en donker worden.