MIERIKSWORTEL POEDER
- 45 gr
Verhoogt de smaak van sauzen en vlees, zoals mosterd
Ingrediënten
Mierikswortel
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
VANILLE POEDER
- 10 gr
Oorsprong van Madagaskar. Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat...
specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAADJES
- 35 gr
OMSCHRIJVING: aromatische plant ,in Frankrijk ook gekend als Pistou.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° keuken: tomatensalades, soepen, kruidenolie. 2°...
specerijen-kruiden-en-planten
SAFFRAAN
- 1 gr
Klassiek ingrediënt van paella. Week de meeldraden voor gebruik in een beetje heet water. Ongeveer 7 tot 8 filamenten / 250 g rijst.Herkomst Iran
specerijen-kruiden-en-planten
GOUDSBLOEMBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: decoratief bloemetje. Latijnse naam: Calendula.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. opmerkelijke littekenheler op blaren, open wonden, excema. 2....
specerijen-kruiden-en-planten
KURKUMA POEDER
- 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen-kruiden-en-planten
KNOFLOOKGRIES
- 45 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen-kruiden-en-planten
TIJM BLAD
- 50 gr
Thijm als thee voorkomt en verlicht keelpijn, ook geschikt voor kinderen. Heerlijke geur! Citroenthijm is veel zachter om drinken. Traditioneel...
specerijen-kruiden-en-planten
ARRABIATA MENGELING
- 30 gr
"Arrabiata", een pittig mediterraans mengsel, om uw tomatensauzen op smaak brengen.
specerijen-kruiden-en-planten
BOSBESBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: van origine bergplant waarvan de vruchten zeer gegeerd zijn voor taarten en confituren. Blaadjes worden geoogst tijdens...
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN GEBROKEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING BASILICUM BLAD
- 60 gr
In tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot.Zeer indringende, bloemige en frisse...
specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON HEEL
- 25 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen-kruiden-en-planten
PETERSELIE
- 10 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
specerijen-kruiden-en-planten
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...