OMSCHRIJVING: middellandse zeeplant, bloesemend in februariTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. stimulerend en tonifiërend, aangeraden voor verzwakte organismen. Goed voor lever en galblaas.BEREIDINGSWIJZE: infusie: een koffielepel/kopje. Begieten met kokend water en 10' laten trekken. Kook voor versterkende baden: 2 handvol/liter. Laat koken tot de helft verdampt is.
Ingrediënten
Rosmarinus Officinalis
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
ZOETHOUT STOKKEN
- 50 gr
OMSCHRIJVING: Krachtige plant met robuste takken. De wortel heeft lange uitlopels, die worden gebruikt in de kruidenapotheekTRADITIONEEL GEBRUIK:...
specerijen-kruiden-en-planten
FRAMBOZENSTRUIK BLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: de bladeren van deze vooral om zijn vruchten bekende struik, geven in combinatie met de blaadjes van de braambes, zwarte bes en munt...
specerijen-kruiden-en-planten
HEIDEBLOESEM
- 40 gr
OMSCHRIJVING: plant van de vlakten en dalen, bloeiend in de herfst.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° blaasproblemen, ontsteking urinewegen, cystes. Te...
specerijen-kruiden-en-planten
BIESLOOK FIJNGESNEDEN
- 15 gr
Bieslook heeft een doordringende geur, ze gaan heel goed samen met kervel, peterselie en dragon (dit kwartet vormt de "fijne kruiden").
Niet op voorraad
Sold out
specerijen-kruiden-en-planten
TIMUR PEPER
- 22 gr
Kleine bessen met een sterke geur van citrus, grapefruit en passievrucht, vermengd met amber & anijs noten. Licht pikant, brengen ze warmte...
specerijen-kruiden-en-planten
BRANDNETEL POEDER
- 35 gr
De smaak is een beetje zoutig. Gebruik voor witte wijn auces voor tofu, salades, brandnetelsoep, eieren. Vereniging aangegeven: met zuring....
specerijen-kruiden-en-planten
WARME WIJN MENGELING
- 35 gr
Dit kruidenmix voor glühwein voegt tonen toe van kaneel, sinaasappelschil, kruidnagel, peper en gember. Om glühwein te maken verwarm je 1/2 liter...
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE PEPER KAMPOT IGP
- 45 gr
Zwarte peper uit Kampot, die wordt erkend als een van de beste pepers ter wereld, wordt op traditionele en biologische wijze geteeld. Elk zaadje is...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
HARISSA MENGELING MET ROOS
- 35 gr
Harissa mix met roos is een variatie op de traditionele Tunesische harissa, gemaakt van hete pepers, knoflook, koriander, karwij, olijfolie en...
specerijen-kruiden-en-planten
TABOULE KRUIDEN
- 17 gr
1 theelepel per 100 g griesmeel. Ook geschikt voor pastasalades, rijst, quinoa enz ...
specerijen-kruiden-en-planten
APPELMOES & CRUMBLE KRUIDEN
- 35 gr
Suggestie: voeg 2 à 3 koffielepels kruiden toe per kg fruit in het begin van de kooktijd. Niet geschikt voor baby's minder dan 12 maanden.
specerijen-kruiden-en-planten
ROOD DRUIVENBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: enkel de "kleurende" soorten druivenranken worden gebruikt voor thee.TRADITIONEEL GEBRUIK : bevordert de bloedsomloop, goed voor...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KORIANDER HEEL
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 500 gr
Franse knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
OMSCHRIJVING: middellandse zeeplant, bloesemend in februariTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. stimulerend en tonifiërend, aangeraden voor verzwakte organismen. Goed voor lever en galblaas.BEREIDINGSWIJZE: infusie: een koffielepel/kopje. Begieten met kokend water en 10' laten trekken. Kook voor versterkende baden: 2 handvol/liter. Laat koken tot de helft verdampt is.