OMSCHRIJVING: middellandse zeeplant, bloesemend in februariTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. stimulerend en tonifiërend, aangeraden voor verzwakte organismen. Goed voor lever en galblaas.BEREIDINGSWIJZE: infusie: een koffielepel/kopje. Begieten met kokend water en 10' laten trekken. Kook voor versterkende baden: 2 handvol/liter. Laat koken tot de helft verdampt is.
Ingrediënten
Rosmarinus Officinalis
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
ANIJSZAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: geteeld sinds de oudheid omwille van zijn uitgesproken smaak.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° c ulinair: gebak, likeuren, snoep, kruidenkoek...
specerijen-kruiden-en-planten
STERANIJS
- 50 gr
Chinese steranijs of steranijs is de vrucht van een groenblijvende tropische boom van de familie Illiciaceae die voorkomt in Zuid-China. Steranijs...
specerijen-kruiden-en-planten
LINDE BLOESEMBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: de beste lindebloesems, gekozen voor hun maat en parfum komen van de Zuiderse Alpen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. Kalmerend,...
specerijen-kruiden-en-planten
KARWIJZAAD
- 45 gr
Schermbloemig zaad van de anijsfamilie, geproduceerd in Noord-Europa. De geur en smaak van karwij is scherp en licht bitter. Ze voegen een...
specerijen-kruiden-en-planten
VENKELZAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: graantje van de in de Midi veel voorkomende schermplant. Zoete geteelde variant.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° Keuken: visbereidingen,...
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD
- 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZENBOTTEL
- 80 gr
OMSCHRIJVING: Vrucht van de wilde rozelaar. De bessen worden in de herfst geoogst voor de vorst.TRADITIONEEL GEBRUIK: Gaat goed in winterse...
specerijen-kruiden-en-planten
DASLOOK
- 16 gr
Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele...
specerijen-kruiden-en-planten
ORANJEBLOESEMBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: bladeren van de bekende vruchtenboom. Moeten absoluut van biologische origine zijn, want de gangbare sinaasteelt is vergeven van de...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KURKUMA POEDER
- 100 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
specerijen-kruiden-en-planten
LAVENDELBLOEMEN
- 30 gr
OMSCHRIJVING: symboolkruid van de Provence, geteeld voor de noden van de parfumwereld.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. kalmeert de zenuwen en helpt slapen....
specerijen-kruiden-en-planten
HARISSA MENGELING MET ROOS
- 35 gr
Harissa mix met roos is een variatie op de traditionele Tunesische harissa, gemaakt van hete pepers, knoflook, koriander, karwij, olijfolie en...
specerijen-kruiden-en-planten
HEEMSTWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant met donzig blad en wortel rijk aan slijmstoffen.TRADITIONEEL GEBRUIK: door de aanwezigheid van de slijmstoffen goed voor...
specerijen-kruiden-en-planten
KURKUMA POEDER
- 35 gr
Curcuma (Curcuma longa) is de wortelstok van een grasachtige vaste plant van de familie van gember, Zingiberaceae. Het werd eerst gebruikt als...
OMSCHRIJVING: middellandse zeeplant, bloesemend in februariTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. stimulerend en tonifiërend, aangeraden voor verzwakte organismen. Goed voor lever en galblaas.BEREIDINGSWIJZE: infusie: een koffielepel/kopje. Begieten met kokend water en 10' laten trekken. Kook voor versterkende baden: 2 handvol/liter. Laat koken tot de helft verdampt is.