NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 130 gr
Frans knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen, champignons. Vermijd sauteren in een vette substantie.
Ingrediënten
knoflookpoeder
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING BASILICUM BLAD
- 60 gr
In tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot.Zeer indringende, bloemige en frisse...
specerijen-kruiden-en-planten
ZOETE MUNTBLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: sterke plant met mooi groene puntige blaadjesTRADITIONEEL GEBRUIK: tonisch, stimulerend, anti-kramp.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 5à 8...
specerijen-kruiden-en-planten
PEPERMUNTBLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING : universele plant met verschillende variëteiten. Pepermunt is rijk aan menthol, wordt veel gebruikt in 'muntthee'.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
GRILL KRUIDEN zonder zout
- 40 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus:...
specerijen-kruiden-en-planten
BERKENBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: de bladeren van deze boom worden geoogst op het eind van de lente voor ze hard worden.TRADITIONEEL GEBRUIK: De berk roept de...
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE BESSEN BLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: bladen van de geteelde struik, bekend om zijn gekende vruchtjes.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° Elimineren van urinezuur, speciaal voor...
specerijen-kruiden-en-planten
KARWIJZAAD
- 45 gr
Schermbloemig zaad van de anijsfamilie, geproduceerd in Noord-Europa. De geur en smaak van karwij is scherp en licht bitter. Ze voegen een...
specerijen-kruiden-en-planten
CAYENNEPEPER POEDER
- 40 gr
Scherpe geur, hete, brandende, scherpe smaak. Aanwijzingen voor gebruik: rijst, vulling, vleeswaren, gemengde boter, sauzen, desserts. Op grote...
specerijen-kruiden-en-planten
VANILLE BOURBON 2 STOKJES
- 4,5 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
VENKELZAAD
- 30 gr
Smaak leunt dicht aan bij die van anijs, minder zoet, met een lichte kamferachtige noot. Kan gebruikt worden voor kazen, soepen, salades,...
specerijen-kruiden-en-planten
SOEP KRUIDEN
- 40 gr
Samenstelling: tomaat, ui, zaad koriander, Spaanse peper, kurkuma, wilde knoflook, korianderblad, lavas, gember.Gebruik: voeg 1 tot 2 theelepels...
specerijen-kruiden-en-planten
VENKELZAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: graantje van de in de Midi veel voorkomende schermplant. Zoete geteelde variant.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° Keuken: visbereidingen,...
Frans knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen, champignons. Vermijd sauteren in een vette substantie.