Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken! Gebruiksaanwijzing: zeer geschikt voor het bereiden van vis, marinades, court bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
VLIERBLOESEM
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Struik van bij waterige omgeving. Mooie bloemen in de lente, donkere bessen in de oogstperiode.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. wekt...
specerijen-kruiden-en-planten
ITALIAANSE KRUIDEN
- 28 gr
Een mengsel met een mediterrane geur die body geeft aan alle tomatensauzen, lasagne, pizza ...Vanaf het begin is Cook toegewijd aan het verbeteren...
specerijen-kruiden-en-planten
KNOFLOOK POEDER
- 45 gr
Knoflook, de koning van de kruiden! Deze poedervorm is uiterst praktisch om je gerechten in één oogopslag op smaak te brengen!. Gebruiksaanwijzing:...
specerijen-kruiden-en-planten
KNOFLOOKGRIES
- 100 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
specerijen-kruiden-en-planten
4 PEPERS MENGELING
- 35 gr
Suggesties: sauzen, vlees, eieren, vullingen, patés. Voor decoratie. Donker bewaren.
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE GEPELDE KNOFLOOKTEENTJES
- 70 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de boerderij, gesorteerd en gepeld voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute...
specerijen-kruiden-en-planten
VANILLE POEDER
- 100 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
Niet op voorraad
Sold out
specerijen-kruiden-en-planten
TIMUR PEPER
- 22 gr
Kleine bessen met een sterke geur van citrus, grapefruit en passievrucht, vermengd met amber & anijs noten. Licht pikant, brengen ze warmte...
specerijen-kruiden-en-planten
SOEP KRUIDEN
- 40 gr
Samenstelling: tomaat, ui, zaad koriander, Spaanse peper, kurkuma, wilde knoflook, korianderblad, lavas, gember.Gebruik: voeg 1 tot 2 theelepels...
specerijen-kruiden-en-planten
KAASJESKRUIDBLOEM
- 20 gr
OMSCHRIJVING: tuinplant met grote bloemen en vooral geteeld voor de herboristTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. infusie voor het kalmeren van alle...
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken! Gebruiksaanwijzing: zeer geschikt voor het bereiden van vis, marinades, court bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.