NAVULVERPAKKING DASLOOK
- 16 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
3 PEPERS MENGELING
- 45 gr
De pittige drie-eenheid witte peper - zwarte peper - roze bessen...Geheel of versgemalen, deze bessen geven smaak en kleur aan uw...
specerijen-kruiden-en-planten
PASSIFLORA PLANT
- 40 gr
OMSCHRIJVING: vooral gekend als passievrucht. De eigenschappen van de plant zijn pas vorige eeuw ontdekt.TRADITIONEEL GEBRUIK: Kalmeert de zenuwen...
specerijen-kruiden-en-planten
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER HEEL
- 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter. Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...
specerijen-kruiden-en-planten
IJZERKRUIDBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: zeer populaire 'builtjes'thee. Plant oorspronkelijk uit de Zuidamerikaanse regenwouden. Enkel in warme streken groeiend.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
LAVENDELBLOEMEN
- 30 gr
OMSCHRIJVING: symboolkruid van de Provence, geteeld voor de noden van de parfumwereld.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. kalmeert de zenuwen en helpt slapen....
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING ZOETE PAPRIKA
- 40 gr
Paprika is een peper die niet pikant is. Het is vaak in de vorm van een licht kruidig rood poeder. Het wordt veel gebruikt in Spanje en de Balkan....
specerijen-kruiden-en-planten
COLOMBO MENGELING
- 35 gr
Dit mengsel is de West-Indiase versie van curry, meer gedoseerd met komijn. Daar wordt wit vlees en vis gekookt. Afhankelijk van uw smaak, kan het...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING ZWARTE PEPER GEM.
- 45 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen-kruiden-en-planten
ANIJSZAADJES
- 40 gr
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
BRANDNETEL POEDER
- 35 gr
De smaak is een beetje zoutig. Gebruik voor witte wijn auces voor tofu, salades, brandnetelsoep, eieren. Vereniging aangegeven: met zuring....
specerijen-kruiden-en-planten
LINDESPINT
- 50 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.