3 PEPERS MENGELING
- 45 gr
De pittige drie-eenheid witte peper - zwarte peper - roze bessen...Geheel of versgemalen, deze bessen geven smaak en kleur aan uw gerechten.Gebruiksaanwijzing: vaak gebruikt voor sauzen, vleeswaren, eieren, vulling, patés ... Smaak en decoratie.
Ingrediënten
Zwarte peper (Sri Lanka, Indië, Madagascar), witte peper (Sri Lanka, Indië, Madagascar), Roze peper (Madagascar)
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAADJES
- 35 gr
OMSCHRIJVING: aromatische plant ,in Frankrijk ook gekend als Pistou.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° keuken: tomatensalades, soepen, kruidenolie. 2°...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KORIANDER HEEL
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
specerijen-kruiden-en-planten
GRILL KRUIDEN zonder zout
- 40 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus:...
specerijen-kruiden-en-planten
BOUQUET GARNI
- 9 gr
Frisse en krachtige smaak. Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van een saus, een court-bouillon, een stoofpotje, een stoofpotje,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING ZWARTE PEPER GEM.
- 45 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KARDAMON HEEL
- 25 gr
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige...
specerijen-kruiden-en-planten
TIJM BLAD
- 15 gr
Provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
specerijen-kruiden-en-planten
FRAMBOZENSTRUIK BLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: de bladeren van deze vooral om zijn vruchten bekende struik, geven in combinatie met de blaadjes van de braambes, zwarte bes en munt...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING PETERSELIE
- 35 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAD
- 15 gr
Lekker in tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot. Zeer indringende, bloemige en...
specerijen-kruiden-en-planten
BONENKRUIDBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: zongeroosterd kreupelhout. Veelgebruikt kruid voor vlees-en groentengerechten.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. Tonifiërend, stimulerend,...
De pittige drie-eenheid witte peper - zwarte peper - roze bessen...Geheel of versgemalen, deze bessen geven smaak en kleur aan uw gerechten.Gebruiksaanwijzing: vaak gebruikt voor sauzen, vleeswaren, eieren, vulling, patés ... Smaak en decoratie.