Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen, sauzen, gevogelte, pizza's en de Griekse keuken.De delicate geur van marjolein is niet bestand tegen koken, voeg het pas aan het einde toe. Uit de buurt van licht bewaren.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 45 gr
Franse knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
specerijen-kruiden-en-planten
SAFFRAAN
- 1 gr
Klassiek ingrediënt van paella. Week de meeldraden voor gebruik in een beetje heet water. Ongeveer 7 tot 8 filamenten / 250 g rijst.Herkomst Iran
specerijen-kruiden-en-planten
VENKELZAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: graantje van de in de Midi veel voorkomende schermplant. Zoete geteelde variant.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° Keuken: visbereidingen,...
specerijen-kruiden-en-planten
TIJM BLAD
- 15 gr
Provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
specerijen-kruiden-en-planten
BONENKRUID
- 20 gr
Voornamelijk gebruikt voor het koken van peulvruchten, waarvan bekend is dat het beter verteerbaar is; ook bij varkensvlees, gevogelte, gegrild vlees.
specerijen-kruiden-en-planten
VANILLE POEDER
- 100 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen-kruiden-en-planten
ESBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: boom eigen aan onze bossen. Zijn bladeren worden geoogst in het begin van de zomer, om een zomerse frisdrank te maken.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
CITROENTIJM BLAD
- 50 gr
provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
specerijen-kruiden-en-planten
ANIJSZAADJES
- 40 gr
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZEMARIJN
- 25 gr
Geurige en kamferachtige geur.Gebruik voor marinades, Provençaalse keuken, paella, vulling, seitan. Geneeskrachtige kruiden: stimulerend,...
specerijen-kruiden-en-planten
WITTE PEPER BOLLETJES
- 50 gr
Dit kruid was in het verleden zo populair dat het zelfs werd ingewisseld voor goud. De witte peperbessen worden rijp geplukt en vervolgens geweekt...
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEBLAD
- 15 gr
Suggestie: vis, marinade, court-bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CHILI KRUIDEN
- 35 gr
Pikante mengeling die een warme smaak zal geven aan uw mexicaanse schotels, tomatensausen enz... Ook heerlijk op geitenkaas.
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen, sauzen, gevogelte, pizza's en de Griekse keuken.De delicate geur van marjolein is niet bestand tegen koken, voeg het pas aan het einde toe. Uit de buurt van licht bewaren.