TUINKERS OM TE KIEMEN
- 300 gr
Tuinkers- Rijk aan kalium, calcium, natrium, magnesium, ijzer, mangaan, zwavel en chroom.- Rijk aan Vitamine C, vitamine D, A, B1, B2 en E.Heeft een aangename pikant smaak en de scheuten zijn ongeveer 3 tot 5 cm groot.Hoe te kiemen- Dient niet geweekt te worden.- Nodige tijd om te kiemen: 3 tot 7 dagen.- Bewatering: 2 keer per dag.Kan naar eigen behoefte geconsumeerd worden. Enkele voorbeelden:- Met een pincet een paar scheuten uitplukken.- Als specerij om salades, soepen en andere gerechten wat extra smaak te geven.- In een groene puree: een puree maken op basis van aardappelen, dan de scheuten van de tuinkers bijvoegen en het geheel mixen.- In een groene salade.- In een groene smoothie of sapje.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zaden-en-kiemzaden
RUCOLA OM TE KIEMEN
- 300 gr
Rucola- Rijk aan vetten.- Rijk aan mineralen: zwavel, natrium, kalium, calcium, fosfor en vitaminen C, A, B1, B2 en B3.Een wat pikantere,...
zaden-en-kiemzaden
FENEGRIEK OM TE KIEMEN
- 300 gr
Fenegriek- Extreem rijk aan ijzer, fosfor en zwavel.- Extreem rijk aan vitaminen A, B1, C, J (Choline), B2, B3, B5 en D.- Rijk aan lysine,...
zaden-en-kiemzaden
AMARANT
- 500 gr
Amarant, van oorsprong Latijns-Amerikaans, is verwant aan granen en wordt als zodanig gegeten. Rijk aan eiwitten en glutenvrij.Giet 300gr amaranth...
zaden-en-kiemzaden
ZONNEBLOEM OM TE KIEMEN
- 300 gr
Zonnebloem- Mineralen: calcium, magnesium, ijzer, fosfor, kalium, chloor, mangaan, fluor, kobalt, jodium.- Vitaminen: A, B1, B2, B6, B12, D, E, F,...
zaden-en-kiemzaden
ALFALFA OM TE KIEMEN
- 300 gr
LuzerneBevat alle belangrijke aminozuren en ook phyto-oestrogenen en anti-oestrogenen.Heeft een zachte en delicate smaak en zijn scheuten van...
zaden-en-kiemzaden
HENNEPZAAD ONGEPELD demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
zaden-en-kiemzaden
MOSTERDZAAD OM TE KIEMEN
- 300 gr
Mosterd- Mineralen: calcium, ijzer, zwavel, kalium, fosfor.- Vitaminen: C, A, B1 en B2.Heeft een iets wat pikantere smaak en de scheuten zijn 3...
zaden-en-kiemzaden
LIJNZAAD BELGISCH
- 500 gr
Lijnzaad is een grote bron van omega-3 en zorgt voor een goede darmtransit met zijn oplosbare vezels. Om te profiteren van alle voordelen van...
zaden-en-kiemzaden
RADIJSZAAD OM TE KIEMEN
- 300 gr
De witte radijs heeft de mineralen- en vitaminerijkdom van de roze radijs. Fris en zoet van smaak, wordt geconsumeerd in knapperige groene scheuten...
zaden-en-kiemzaden
ZONNEBLOEMPITTEN
- 400 gr
Zonnebloempitten zijn rijk aan vezels en onverzadigde vetzuren, en zijn eetbaar nadat ze ontdaan zijn van hun vruchtwand.
zaden-en-kiemzaden
MAANZAAD
- 300 gr
Maanzaad is een bron van eiwitten en is rijk aan vitamine B1. Bij het bakken wordt hun hazelnotensmaak benadrukt. Ideaal voor in stoofpotjes,...
zaden-en-kiemzaden
HENNEPZAAD GEPELD demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
zaden-en-kiemzaden
ZWART SESAMZAAD
- 300 gr
Zwart sesamzaad wordt veel gebruikt in Azië en is rijker aan mineralen dan blond sesamzaad. Hij heeft een zeer uitgesproken en aromatische smaak en...
zaden-en-kiemzaden
KORIANDER OM TE KIEMEN
- 200 gr
Koriander- Rijk aan mineralen: ijzer, calcium, fosfor, zwavel, kalium en koper.- Vitaminen: A, C, K, B1, B2 en B6.Heeft een specifieke aromatische...
zaden-en-kiemzaden
CHIAZAAD
- 400 gr
Chiazaad is natuurlijk rijk aan voedingsvezels en aan eiwitten. Ze zijn ook zeer rijk aan vetten en in het bijzonder aan omega-3 vetzuren. Ook een...
Tuinkers- Rijk aan kalium, calcium, natrium, magnesium, ijzer, mangaan, zwavel en chroom.- Rijk aan Vitamine C, vitamine D, A, B1, B2 en E.Heeft een aangename pikant smaak en de scheuten zijn ongeveer 3 tot 5 cm groot.Hoe te kiemen- Dient niet geweekt te worden.- Nodige tijd om te kiemen: 3 tot 7 dagen.- Bewatering: 2 keer per dag.Kan naar eigen behoefte geconsumeerd worden. Enkele voorbeelden:- Met een pincet een paar scheuten uitplukken.- Als specerij om salades, soepen en andere gerechten wat extra smaak te geven.- In een groene puree: een puree maken op basis van aardappelen, dan de scheuten van de tuinkers bijvoegen en het geheel mixen.- In een groene salade.- In een groene smoothie of sapje.