RADIJSZAAD OM TE KIEMEN
- 300 gr
De witte radijs heeft de mineralen- en vitaminerijkdom van de roze radijs. Fris en zoet van smaak, wordt geconsumeerd in knapperige groene scheuten van 2 tot 3 cm.Gemakkelijk te ontkiemen met een inweektijd van 5 tot 6 uur en een kiemtijd van 4 tot 6 dagen. Kan 8 dagen in de koelkast bewaard worden. Kan worden gegeten als spruiten in gemengde salades of geraspt in plakjes.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zaden-en-kiemzaden
TUINKERS OM TE KIEMEN
- 300 gr
Tuinkers- Rijk aan kalium, calcium, natrium, magnesium, ijzer, mangaan, zwavel en chroom.- Rijk aan Vitamine C, vitamine D, A, B1, B2 en E.Heeft...
zaden-en-kiemzaden
ALFALFA OM TE KIEMEN
- 300 gr
LuzerneBevat alle belangrijke aminozuren en ook phyto-oestrogenen en anti-oestrogenen.Heeft een zachte en delicate smaak en zijn scheuten van...
zaden-en-kiemzaden
LIJNZAAD BELGISCH
- 500 gr
Lijnzaad is een grote bron van omega-3 en zorgt voor een goede darmtransit met zijn oplosbare vezels. Om te profiteren van alle voordelen van...
zaden-en-kiemzaden
KORIANDER OM TE KIEMEN
- 200 gr
Koriander- Rijk aan mineralen: ijzer, calcium, fosfor, zwavel, kalium en koper.- Vitaminen: A, C, K, B1, B2 en B6.Heeft een specifieke aromatische...
zaden-en-kiemzaden
ZONNEBLOEMPITTEN
- 400 gr
Zonnebloempitten zijn rijk aan vezels en onverzadigde vetzuren, en zijn eetbaar nadat ze ontdaan zijn van hun vruchtwand.
zaden-en-kiemzaden
ZONNEBLOEM OM TE KIEMEN
- 300 gr
Zonnebloem- Mineralen: calcium, magnesium, ijzer, fosfor, kalium, chloor, mangaan, fluor, kobalt, jodium.- Vitaminen: A, B1, B2, B6, B12, D, E, F,...
zaden-en-kiemzaden
HENNEPZAAD GEPELD demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
zaden-en-kiemzaden
CHIAZAAD
- 400 gr
Chiazaad is natuurlijk rijk aan voedingsvezels en aan eiwitten. Ze zijn ook zeer rijk aan vetten en in het bijzonder aan omega-3 vetzuren. Ook een...
zaden-en-kiemzaden
MOSTERDZAAD OM TE KIEMEN
- 300 gr
Mosterd- Mineralen: calcium, ijzer, zwavel, kalium, fosfor.- Vitaminen: C, A, B1 en B2.Heeft een iets wat pikantere smaak en de scheuten zijn 3...
zaden-en-kiemzaden
AMARANT
- 500 gr
Amarant, van oorsprong Latijns-Amerikaans, is verwant aan granen en wordt als zodanig gegeten. Rijk aan eiwitten en glutenvrij.Giet 300gr amaranth...
zaden-en-kiemzaden
RUCOLA OM TE KIEMEN
- 300 gr
Rucola- Rijk aan vetten.- Rijk aan mineralen: zwavel, natrium, kalium, calcium, fosfor en vitaminen C, A, B1, B2 en B3.Een wat pikantere,...
zaden-en-kiemzaden
FENEGRIEK OM TE KIEMEN
- 300 gr
Fenegriek- Extreem rijk aan ijzer, fosfor en zwavel.- Extreem rijk aan vitaminen A, B1, C, J (Choline), B2, B3, B5 en D.- Rijk aan lysine,...
zaden-en-kiemzaden
ERWTJES OM TE KIEMEN
- 300 gr
Erwten- Mineralen: zwavel, fosfor, natrium, kalium, magnesium, calcium, ijzer en silica- Vitaminen: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C en E.Heeft een...
zaden-en-kiemzaden
HENNEPZAAD ONGEPELD demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
zaden-en-kiemzaden
MAANZAAD
- 300 gr
Maanzaad is een bron van eiwitten en is rijk aan vitamine B1. Bij het bakken wordt hun hazelnotensmaak benadrukt. Ideaal voor in stoofpotjes,...
De witte radijs heeft de mineralen- en vitaminerijkdom van de roze radijs. Fris en zoet van smaak, wordt geconsumeerd in knapperige groene scheuten van 2 tot 3 cm.Gemakkelijk te ontkiemen met een inweektijd van 5 tot 6 uur en een kiemtijd van 4 tot 6 dagen. Kan 8 dagen in de koelkast bewaard worden. Kan worden gegeten als spruiten in gemengde salades of geraspt in plakjes.