Filteren op
Categorieën
THT
Bio
Type product
Filter
Quick order

LES BONS MOMENTS LA SABLAISE

zeevruchtenbereiding
Ansjovis gemarineerd met look (150 gr)
De vis wordt volledig met de hand verwerkt in de ateliers van La Sablaise, in Olonne sur mer. De knoflook is niet alleen goed voor het hart, maar...

(REF : 50907)

zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...

(REF : 50917)

vis-in-blik
Ansjovis MSC met olijfolie (200 gr)
Tussen het vissen en het inblikken van de ansjovis zitten verschillende stappen om deze conserven te maken. De ansjovis en makreel worden gestoomd...

(REF : 50925)

spreads
Aubergine kaviaar (100 gr)
Een heerlijke auberginekaviaar gemaakt met biologische en lokale groenten. Een gastronomisch recept dat uw recepten zal verrijken of gewoon als...

(REF : 50924)

spreads
Tomatenspread (100 gr)
Gemaakt van intens geurende gedroogde tomaten van biologische teelt, wordt deze melange verrijkt met olijfolie van hoge kwaliteit en aromatische...

(REF : 50923)

zeevruchtenbereiding
Velouté van langoustines (500 ml)
De delicate smaak van langoustines, kleine biologische groenten en de romigheid van crème fraîche: de perfecte combinatie voor een velouté die...

(REF : 50921)

zeevruchtenbereiding
Vissoep met groenten (500 ml)
Goede vis, biologische groenten, authentieke en natuurlijke kruiden: duik in een oceaan van smaken met deze voortreffelijke en gulle soep! Rijk aan...

(REF : 50922)

zeevruchtenbereiding
Sardines gemarineerd met tomaat en Espelette peper (150 gr)
In dit recept worden de sardientjes aangekleed met Espelette-chilipeper. Een smaakexplosie voor fijnproevers. Deze sardines zijn ideaal om te...

(REF : 50911)

zeevruchtenbereiding
Rillette van zalm (90 gr)
Alle smaak van zalm wordt gesublimeerd in deze romige, smeltende rillettes die fijnproevers zeker zullen bekoren.

(REF : 50914)

zeevruchtenbereiding
Ansjovis gemarineerd met olijven (150 gr)
Heerlijke ansjovis gemarineerd in olijfolie, om zo van te genieten of om je salades en tapasachtige aperitiefjes mee op te fleuren.

(REF : 50906)

zeevruchtenbereiding
Rillette van sardines en tomaat (90 gr)
Trek naar het zuiden met deze smeltzachte sardinerillettes, versterkt door de zonnige smaak van BIO zongedroogde tomaten.

(REF : 50915)

zeevruchtenbereiding
Rillette van makreel en sjalot (90 gr)
De zoetheid van makreel wordt subtiel versterkt door biologische sjalotten in deze zachte rillettes die smelten in de mond.

(REF : 50916)

zeevruchtenbereiding
Mousse van St-jacobsnootjes en prei (90 gr)
Voeg een vleugje elegantie toe aan je aperitief met deze verfijnde mousse die de finesse van sint-jakobsschelpen combineert met de subtiele...

(REF : 50918)

zeevruchtenbereiding
Mousse van langoustines en gember (90 gr)
Verras je gasten met deze exquise mousse die de zoetheid van langoustine combineert met de exotische smaak van gember. Een culinaire reis!

(REF : 50919)

zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...

(REF : 50920)

zeevruchtenbereiding
Makreel gemarineerd met citroen en tijm (150 gr)
Deze makreel, rijk aan Omega 3 en zonder huid, is delicaat op smaak gebracht met tijm en het lichte zuurtje van citroen. Serveer met...

(REF : 50913)

vis-in-blik
Makreel Pavillon in olijfolie (200 gr)
Deze makrelen hebben een zuidelijk accent! Alle finesse van olijfolie.

(REF : 50926)