VOL BOEKWEITMEEL - 5 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : FSA2
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5425006841092
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : BULK
Subcategorie : Bulk meel

Productbeschrijving

Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel magnesium en calcium.Het is een glutenvrij meel dat bij het bakken niet rijst, bruin/grijs van kleur, met een zachte en licht bittere specifieke smaak. Toegevoegd aan tarwemeel kan men er koekjes, blinis, noedels en pannenkoeken mee maken.Appelpannenkoeken : 50 gr boekweitmeel, 50g r speltmeel, 100 ml melk, 1 eetlepel honing, 8 gr gist, 1 ei, 25 gr gesmolten boter. Meng en bak in een ingeoliede pan. Schijfjes appel 5 minuten stoven in 25gr boter, voeg 3 lepels cider toe, 2 lepels honing en laat 10 minuten inkoken op zacht vuur. Over de pannekoeken gieten.


Ingrediënten
boekweit

Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

bulk-meel
5 GRANENMEEL - 25 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...

(REF : F5C3)

bulk-meel
TARWEMEEL 85% (T110) - 25 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...

(REF : FF23)

bulk-meel
VOL BOEKWEITMEEL demeter - 5 kg
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...

(REF : FSAD2)

bulk-meel
TARWEMEEL 65% (T65) - 5 kg
Wit tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.T65 geeft aan dat het om zeer sterk gebuilde bloem met kiemen gaat.

(REF : FF42)

bulk-meel
SPELTMEEL 65% (T65) - 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEBL3)

bulk-meel
TARWEMEEL 85% (T110) - 5 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...

(REF : FF22)

bulk-meel
SPELTMEEL 100% (T150) - 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FE3)

bulk-meel
RIJSTMEEL WIT - 5 kg
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...

(REF : FRI2)

bulk-meel
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85% - 25 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die door Christine en Francis Dumortier wordt geteeld op de Roussellerie...

(REF : FDU23)

bulk-meel
SPECIAAL TARWEMEEL VOOR SEITAN - 25 kg
Seitan tarwebloem is een glutenrijke tarwemeel-variant.

(REF : FSY3)

bulk-meel
SPELTMEEL 65% (T65) - 5 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEBL2)

bulk-meel
KLEINE SPELTMEEL 100% demeter - 5 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...

(REF : FEPPD2)

bulk-meel
TARWEMEEL 100% (T150) - 25 kg
Volkoren tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland.Zeewierflappen : 250gr meel, 75ml olijfolie, 35gr sesamzaad...

(REF : FF13)

bulk-meel
RIJSTMEEL 100% (T150) - 5 kg

(REF : FRC2)

bulk-meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150) **tht 31/10** - 5 kg
KAMUT® khorasan tarwe, de naam van het Amerikaanse bedrijf dat deze harde tarwesoort produceert en dat pas enkele jaren geleden werd herontdekt...

(REF : FAK2)

bulk-meel
SPELTMEEL 82% (T110) - 25 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FEB3)