PANNENKOEKEN MIX
- 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van pannenkoeken. Recept voor 10 à 12 pannenkoeken1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 650ml melk, 4 eieren, 50g gesmolten boter en een snufje zout toe. 3. Meng tot alle ingrediënten volledig zijn opgenomen. 4. Bak in een ingevette pan aan beide zijden.
Ingrediënten
Ingrediënten: Volkoren rijstmeel*, tapiocazetmeel*, blonde rietsuiker*, guargom*. * Biologische landbouw
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
HENNEPMEEL demeter
- 250 gr
Arduina-hennepzaden worden met zorg gekweekt volgens de cyclus van de maan en zijn een waar goud op je bord. Ze zijn rijk aan eiwitten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WIT BOEKWEITMEEL
- 500 gr
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 82% (T110)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISCHE QUINOA
- 750 gr
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTCOUSCOUS
- 500 gr
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
4 GRANENCOUSCOUS
- 500 gr
Moderne tarwecouscous verliest meer en meer zijn smaak door de hybridisering en de standaardisering. Wij stellen voor om het gemak van de couscous...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GROENE BANANENMEEL
- 300 gr
Groen bananenmeel, populair in Afrika of het Caribisch gebied, is een alternatief voor het gebruik van meel dat gluten bevat. De nutritionele...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RODE KERALA RIJST - vervangt RRK4
- 500 gr
Krokante rode rijst uit een bio fairtrade netwerk, geteeld in India in de deelstaat Kerala door lokale producenten die zich inzetten voor de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL 85% (T110)
- 1 kg
Halfvol tarwemeel versgemalen op molenstenen in de Commanderie watermolen in Holland. Wafeltjes : meng 250gr meel met 75ml zonnebloemolie,...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KOKOSMEEL
- 400 gr
Kokosmeel wordt gemaakt van biologisch kokosvlees. Na drogen en ontvetten (door persen om de virgin kokosolie te extraheren), wordt het fijngemalen...
bakkerij-patisserie
BROOD MIX
- 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOL BOEKWEITMEEL demeter
- 500 gr
Boekweit is het mineraalrijke graan van de Oostbloklanden. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI RIJST VOL
- 250 gr
Volle rijst Spirelli pasta is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van pannenkoeken. Recept voor 10 à 12 pannenkoeken1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 650ml melk, 4 eieren, 50g gesmolten boter en een snufje zout toe. 3. Meng tot alle ingrediënten volledig zijn opgenomen. 4. Bak in een ingevette pan aan beide zijden.