VOLLE RONDE RIJST
- 500 gr
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT Rijst met zeewieren : voeg bij een laagje olijfolie in een kookpot 1 gehakte ui, laat lichtjes bruinen op hoog vuur. Voeg hierbij 1 wortel, 1 stuk kombu zeewier en 1 maat rijst en dek af met 2 maten water, zouten, en breng aan de kook. Laat op zacht vuur verder koken op een warmteverdeelplaatje gedurende 50 minuten zonder het deksel op te heffen.
Ingrediënten
Volle rijst uit Italië
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
LUPINEMEEL
- 400 gr
Echte witte lupine uit Frankrijk. In de peulvruchtenfamilie bevat lupine het hoogste eiwitgehalte. Het is een bron van vezels en bevat vooral...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENGIERST HUANGMI
- 500 gr
Gele gierst aanbevolen bij makrobiotiek. Heeft meer smaak en is minder droog dan de witte
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI RIJST VOL
- 250 gr
Volle rijst Spaghetti is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 1 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 500 gr
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE SUSHI RIJST
- 500 gr
Volle Clearspring rijst is perfect om lekkere sushis te maken. De rijst is Selenio rijst, een variëteit rijst die verbouwd wordt in de Piemonte...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWEMEEL T85
- 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAPIOCAMEEL
- 500 gr
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANNENKOEKEN MIX
- 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van pannenkoeken. Recept voor 10 à 12 pannenkoeken1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 650ml melk, 4...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE RONDE RIJST
- 1 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
VOLLE LANGE RIJST
- 500 gr
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
MAÏSMEEL
- 500 gr
Rijk aan antioxidanten, beschermt maïs het lichaam tegen de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Het wordt gebruikt om brood, pannenkoeken en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET ARTISJOK
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en artisjok. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE 100 % MAIS
- 400 gr
De maïs Penne worden op een lage temperatuur gedroogd, wat voor een goed kookresultaat zorgt. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie...
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.RECEPT Rijst met zeewieren : voeg bij een laagje olijfolie in een kookpot 1 gehakte ui, laat lichtjes bruinen op hoog vuur. Voeg hierbij 1 wortel, 1 stuk kombu zeewier en 1 maat rijst en dek af met 2 maten water, zouten, en breng aan de kook. Laat op zacht vuur verder koken op een warmteverdeelplaatje gedurende 50 minuten zonder het deksel op te heffen.