KLEINE SPELTMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met een hoge energetische waarde. Zeer rijk aan vezels is kleine spelt een gemakkelijk te verteren graan. Dit graan onderscheidt zich ook door zijn laag glutengehalte en zijn evenwichtige samenstelling in mineralen (magnesium en fosfor) alsmede zijn rijkdom aan eiwitten. Kleine spelt bevat ook lysine, een essentieel aminozuur. Kleine speltmeel wordt gebruikt om brood, taarten, pannenkoeken en koekjes te bakken.Glutenarme pannekoeken: 150gr kleine speltmeel, 75gr gesmolten boter, 75ml bruin bier, 5 eieren, fijn zout, 250ml melk. De ingrediënten in een kom gieten en alles vermengen. Bak de pannekoeken in een pan. Voor zoete pannekoeken het zout vervangen door 2 lepels honing of 50gr bruine suiker.
Ingrediënten
Demeter kleine spelt
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SEDANINI KIKKERERWTEN
- 250 gr
Deze kikkererwtenpasta is gemaakt van 100% natuurlijk glutenvrij kikkererwtenmeel en een beetje psylliumzaadjes voor extra vezels. Kikkererwten...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KOKOSMEEL
- 500 gr
Ons netwerk voor kokosnoten bevindt zich in de "Coconut Triangle" in het Westen van Sri Lanka: deze regio is erkend voor de intense en zeer...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
"POP CORN" MAÏS
- 500 gr
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTCOUSCOUS
- 500 gr
Rijk aan vitaminen en mineralen is deze couscous gemakkelijk te verteren. Mensen gevoelig voor gluten verdragen beter deze van spelt dan die van...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
CANESTRI BIO
- 500 gr
De originele Eggusto-pastarecepten komen uit een ambachtelijke Belgische productie gecombineerd met Italiaanse knowhow. Hun producenten respecteren...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BELGISH HALFVOL TARWEMEEL 85%
- 1 kg
Vajra 85% tarwemeel is een Belgisch bioproduct, gemaakt van tarwe die wordt geteeld door Christine en Francis Dumortier op de Roussellerie...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPAGHETTI RIJST VOL
- 250 gr
Volle rijst Spaghetti is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KIKKERERWTEN - LINZENCOUSCOUS
- 500 gr
Deze 100% peulvruchten couscous is gemaakt van enkel het meel van kikkererwten en koraallinzen. Een nieuwe en unieke smaak. Rijk aan vezels en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PENNE TARWE WIT
- 500 gr
De witte Penne pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGEMEEL 100% demeter
- 500 gr
roggemeel 100% (T170) van Demeter kwaliteitGemengd met tarwemeel te gebruiken om een brood te bakken (1/3 rogge en 2/3 tarwe), zuurdesem en...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GLUTENPOEDER
- 400 gr
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...
bakkerij-patisserie
BROOD MIX
- 500 gr
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
RISOTTO MET ARTISJOK
- 250 gr
Een kant-en-klare risotto met Carnaroli rijst en artisjok. Deze rijst kookt nooit teveel en is perfekt om een heerlijke romige risotto te maken....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BRUINE GIERSTMEEL
- 500 gr
Wilde bruine gierst is bijna onbekend bij het grote publiek en wordt in Europa slechts zeer zelden verbouwd. De voedingswaarden en natuurlijke...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GIERST
- 750 gr
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met een hoge energetische waarde. Zeer rijk aan vezels is kleine spelt een gemakkelijk te verteren graan. Dit graan onderscheidt zich ook door zijn laag glutengehalte en zijn evenwichtige samenstelling in mineralen (magnesium en fosfor) alsmede zijn rijkdom aan eiwitten. Kleine spelt bevat ook lysine, een essentieel aminozuur. Kleine speltmeel wordt gebruikt om brood, taarten, pannenkoeken en koekjes te bakken.Glutenarme pannekoeken: 150gr kleine speltmeel, 75gr gesmolten boter, 75ml bruin bier, 5 eieren, fijn zout, 250ml melk. De ingrediënten in een kom gieten en alles vermengen. Bak de pannekoeken in een pan. Voor zoete pannekoeken het zout vervangen door 2 lepels honing of 50gr bruine suiker.