Deze specialiteit, gekenmerkt door intense smaken van knoflook, chili en heilige basilicum, is een must in de Thaise keuken. Een unieke referentie in zijn soort, met een uitzonderlijke smaak.Een van de favorieten van Ecoidées in 2019 was de ontmoeting met een Thais familiebedrijf dat sauzen, curries en specerijen maakt die specifiek zijn voor de Aziatische keuken. Deze worden gekenmerkt door intense smaken, variërend van mild tot sterk gekruid, afhankelijk van de voorkeur. Er zal voor elk wat wils zijn! Ook voorzien deze producten in een groeiende vraag naar nieuwe ingrediënten voor amateur- en professionele koks.Het motto van onze leverancier? "Goed eten, goed leven"! Deze familieboerderij, gelegen in de provincie Lamphun in Noord-Thailand, houdt zich al bijna 10 jaar bezig met de productie van biologische kruiden en specerijen. Naast de biologische certificering is de sausproductie-eenheid GMP ("Good Manufacturing Practice") en HACCP gecertificeerd, een normenstelsel gericht op een goed beheer van de voedselveiligheid. Alles wordt in het werk gesteld om producten te ontwikkelen die ons van het veld tot op het bord het beste van de Thaise keuken brengen.
Ingrediënten
Water 33,00%, biologische knoflook 19,00%, chili 15,00%, heilige basilicum 13,50%, rietsuiker 11,00%, sojasaus 5,40%, kokosolie 3,00%, citroenzuur 0,10%.