MARJOLEIN GEBROKEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. hoestsiroop samen met thijm en hysop. 2. Kalmeert, doet slapen, doet verteren.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 10gr per liter water ged.10'. 3 kopjes per dag. Voor massageolie: 100gr plant in 1/2 olijfolie. Warm zetten samen met thijm en rozemarijn gedurende enkele dagen. Filteren.
Ingrediënten
Origanum Majorana
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
DASLOOK
- 16 gr
Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele...
specerijen-kruiden-en-planten
LINDESPINT
- 50 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
specerijen-kruiden-en-planten
ROOD DRUIVENBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: enkel de "kleurende" soorten druivenranken worden gebruikt voor thee.TRADITIONEEL GEBRUIK : bevordert de bloedsomloop, goed voor...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY MADRAS
- 35 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING GRILL KRUIDEN
- 120 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus:...
specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON HEEL
- 25 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen-kruiden-en-planten
PAARDEBLOEM WORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant uit verschillende segmenten samengesteld, op elkaar gestapeld. Groeit vooral op vochtige plaatsen. TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING VENKELZAAD
- 30 gr
Kleine zaadjes met een anijsachtige en subtiele kamfer smaak. Gebruik om op smaak te brengen: kazen, soepen, salades, Provençaalse keuken,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 500 gr
Franse knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. hoestsiroop samen met thijm en hysop. 2. Kalmeert, doet slapen, doet verteren.BEREIDINGSWIJZE: infusie: 10gr per liter water ged.10'. 3 kopjes per dag. Voor massageolie: 100gr plant in 1/2 olijfolie. Warm zetten samen met thijm en rozemarijn gedurende enkele dagen. Filteren.