Aangenaam, bitterzoet aroma, dat doet denken aan jenever. Zoete smaak, met een nasmaak van dennen en terpentijn.
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
HYSOP BLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: Provencaals kruid, veel gebruikt in de Middeleeuwse keuken. Heilig kruid voor Hebeeuwers.TRADITIONEEL GEBRUIK: helpt overtollig slijm...
specerijen-kruiden-en-planten
CAYENNEPEPER POEDER
- 40 gr
Scherpe geur, hete, brandende, scherpe smaak. Aanwijzingen voor gebruik: rijst, vulling, vleeswaren, gemengde boter, sauzen, desserts. Op grote...
specerijen-kruiden-en-planten
KAASJESKRUIDBLOEM
- 20 gr
OMSCHRIJVING: tuinplant met grote bloemen en vooral geteeld voor de herboristTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. infusie voor het kalmeren van alle...
specerijen-kruiden-en-planten
TIJM BLAD
- 15 gr
Provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
specerijen-kruiden-en-planten
VROUWENMANTEL BLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Deze plant dankt zijn naam aan de rood-roze druppels die men 's morgens op zijn blaadjes vindt en die werden geoogst door...
specerijen-kruiden-en-planten
CHILI KRUIDEN
- 35 gr
Pikante mengeling die een warme smaak zal geven aan uw mexicaanse schotels, tomatensausen enz... Ook heerlijk op geitenkaas.
specerijen-kruiden-en-planten
MILDE SPAANSE PEPER demeter
- 40 gr
Veel gebruikt in de Spaanse en Baskische keuken (paella, piperade, vis ...). Op een donkere - droge plaats bewaren.
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE GEPELDE KNOFLOOKTEENTJES
- 70 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de boerderij, gesorteerd en gepeld voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute...
specerijen-kruiden-en-planten
ECHTE KAMILLE BLOEMEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Wordt veel voor vrouwenkwaaltjes gebruikt.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. verteringsbevorderend, voor de maaltijd te nemen. 2. voor...
specerijen-kruiden-en-planten
GENTIAANWORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant uit de bergweiden van het Centraal Massief. De wortel vormt zich pas na verscheidene jaren. Wordt geoogst voor het maken van...
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN
- 10 gr
Marjolein wordt gebruikt om vleeswaren op smaak te brengen en om de vertering van kool en vetrijke gerechten te bevorderen. Het smaken soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
COLOMBO MENGELING
- 35 gr
Dit mengsel is de West-Indiase versie van curry, meer gedoseerd met komijn. Daar wordt wit vlees en vis gekookt. Afhankelijk van uw smaak, kan het...