VROUWENMANTEL BLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Deze plant dankt zijn naam aan de rood-roze druppels die men 's morgens op zijn blaadjes vindt en die werden geoogst door magiërsTRADITIONEEL GEBRUIK: 1°vrouwenkwaaltjes: overvloedige of pijnlijke maandstonden, voorbereiding tot bevalling 2°problemen met de bloedsomloop 3°Diarrhee, darmklachtenBEREIDINGSWIJZE: 1. giet 1 liter water op 20gr plant. Afgieten na 10 Minuten. 2. Kookmethode: kook 100gr plant in 1 liter gedurende enkele minuten
Ingrediënten
Alchemilla Vulgaris
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
AJUINSTUKJES
- 43 gr
Er gaat niets boven de verse uien die je kunt vinden in je plaatselijke tuinier of biologische winkel. Maar voor het oplossen van problemen is deze...
specerijen-kruiden-en-planten
GUACAMOLE KRUIDEN
- 45 gr
Suggestie: voeg 1 koffielepel kruiden toe per avocado. Zouten naar smaak en citroensap toevoegen.
specerijen-kruiden-en-planten
SAFFRAAN POEDER
- 1 gr
Gebruik in paella's en Indiase gerechten. Open de capsule en strooi tijdens het koken. 1 dosis voor 2 personen.Herkomst Iran
specerijen-kruiden-en-planten
VLIERBLOESEM
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Struik van bij waterige omgeving. Mooie bloemen in de lente, donkere bessen in de oogstperiode.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. wekt...
specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAD
- 15 gr
Lekker in tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot. Zeer indringende, bloemige en...
specerijen-kruiden-en-planten
LAVAS
- 10 gr
Suggestie: sauzen, soepen, ovengerechten. Ook wel Maggikruid genoemd, omdat de smaak wat lijkt op deze beroemde kruiderij.
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE PEPER GEMALEN
- 45 gr
De zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens worden ze een paar dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, onder invloed waarvan ze...
specerijen-kruiden-en-planten
DASLOOK
- 16 gr
Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele...
specerijen-kruiden-en-planten
WITTE PEPER GEMALEN
- 45 gr
Dit kruid was in het verleden zo populair dat het zelfs werd ingewisseld voor goud. De witte peperbessen worden rijp geplukt en vervolgens in water...
specerijen-kruiden-en-planten
ROOD DRUIVENBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: enkel de "kleurende" soorten druivenranken worden gebruikt voor thee.TRADITIONEEL GEBRUIK : bevordert de bloedsomloop, goed voor...
specerijen-kruiden-en-planten
SALIE POEDER
- 20 gr
Salie is erg lekker en de moeite waard om te gebruiken bij het koken!In poedervorm om gemakkelijk allerlei bereidingen te verwerken....
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING RAS EL HANOUT
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die veel wordt gebruikt in de oosterse keuken om de smaak van typisch Noord-Afrikaanse gerechten zoals couscous en...
OMSCHRIJVING: Deze plant dankt zijn naam aan de rood-roze druppels die men 's morgens op zijn blaadjes vindt en die werden geoogst door magiërsTRADITIONEEL GEBRUIK: 1°vrouwenkwaaltjes: overvloedige of pijnlijke maandstonden, voorbereiding tot bevalling 2°problemen met de bloedsomloop 3°Diarrhee, darmklachtenBEREIDINGSWIJZE: 1. giet 1 liter water op 20gr plant. Afgieten na 10 Minuten. 2. Kookmethode: kook 100gr plant in 1 liter gedurende enkele minuten