OMSCHRIJVING: enkel de "kleurende" soorten druivenranken worden gebruikt voor thee.TRADITIONEEL GEBRUIK : bevordert de bloedsomloop, goed voor koude voeten, aambeien, spataders.BEREIDINGSWIJZE: infusie: een lepel per liter. Laat koken gedurende 3 minuten en laat dan 10' trekken. 3 kopjes per dag.
Ingrediënten
Vitis Vinifera
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
ORANJEBLOESEMBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: bladeren van de bekende vruchtenboom. Moeten absoluut van biologische origine zijn, want de gangbare sinaasteelt is vergeven van de...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING FENEGRIEKPOEDER
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Het wordt over het algemeen gebruikt bij de bereiding van...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 500 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen-kruiden-en-planten
CHILI KRUIDEN
- 35 gr
Pikante mengeling die een warme smaak zal geven aan uw mexicaanse schotels, tomatensausen enz... Ook heerlijk op geitenkaas.
specerijen-kruiden-en-planten
VANILLE POEDER
- 100 gr
Een wonder van zoetheid en aroma's, ontwikkeld door een lange voorbereiding na de oogst. Het is niet voor niets dat vanille zo gebruikt en zo...
specerijen-kruiden-en-planten
ZWARTE KOMIJN ZAADJES
- 50 gr
Suggestie: ook wel zwarte komijn genoemd, traditionneel kruid van de oosterse keuken dat vooral geroosterd in naan (traditionneel brood) wordt...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZENBOTTEL
- 80 gr
OMSCHRIJVING: Vrucht van de wilde rozelaar. De bessen worden in de herfst geoogst voor de vorst.TRADITIONEEL GEBRUIK: Gaat goed in winterse...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOMIJN POEDER
- 100 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOREANDER ZAADJES
- 100 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid samen met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri...
specerijen-kruiden-en-planten
WITTE PEPER GEMALEN
- 45 gr
Dit kruid was in het verleden zo populair dat het zelfs werd ingewisseld voor goud. De witte peperbessen worden rijp geplukt en vervolgens in water...
specerijen-kruiden-en-planten
GRILL KRUIDEN zonder zout
- 40 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus:...
specerijen-kruiden-en-planten
BASILICUM BLAD
- 15 gr
Lekker in tomatensalades, in tomatensauzen, bij kaaspasta, pizza's etc.Licht gepeperd met een lichte kamfernoot. Zeer indringende, bloemige en...
specerijen-kruiden-en-planten
TIJM BLAD
- 50 gr
Thijm als thee voorkomt en verlicht keelpijn, ook geschikt voor kinderen. Heerlijke geur! Citroenthijm is veel zachter om drinken. Traditioneel...
specerijen-kruiden-en-planten
ARTISJOK BLAADJES
- 50 gr
OMSCHRIJVING: blade van de gekende groente waarvan de bloem nog niet geopend is.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1° Lever- en galblaasstimulerend...
specerijen-kruiden-en-planten
HYSOP BLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING: Provencaals kruid, veel gebruikt in de Middeleeuwse keuken. Heilig kruid voor Hebeeuwers.TRADITIONEEL GEBRUIK: helpt overtollig slijm...
OMSCHRIJVING: enkel de "kleurende" soorten druivenranken worden gebruikt voor thee.TRADITIONEEL GEBRUIK : bevordert de bloedsomloop, goed voor koude voeten, aambeien, spataders.BEREIDINGSWIJZE: infusie: een lepel per liter. Laat koken gedurende 3 minuten en laat dan 10' trekken. 3 kopjes per dag.