PAARDEBLOEM WORTEL
- 50 gr
OMSCHRIJVING: plant uit verschillende segmenten samengesteld, op elkaar gestapeld. Groeit vooral op vochtige plaatsen. TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. zijn rijkdom aan silicium biedt mogelijkheden naar remineralisatie en binding van calcium. 2. helpt bij het goed functioneren van de nieren. BEREIDINGSWIJZE: kook 10gram/liet water. Laat 10' koken, 3 kopjes per dag, 3 weken per maand. Vermijdt ijzeren bekers.
Ingrediënten
Taraxacum Officinalis
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
KAASJESKRUIDBLOEM
- 20 gr
OMSCHRIJVING: tuinplant met grote bloemen en vooral geteeld voor de herboristTRADITIONEEL GEBRUIK: 1. infusie voor het kalmeren van alle...
specerijen-kruiden-en-planten
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
PAELLA KRUIDEN
- 35 gr
Voor de - terecht - wereldberoemde Paella. Gebruiksaanwijzing: paella (voeg een paar strengen saffraan toe). nieuw recept 2024
specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER HEEL
- 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter. Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOMIJN POEDER
- 100 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY BLAD
- 13 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
ZOETHOUT GESNEDEN
- 80 gr
Glycyrrhiza een naam die uit het Grieks komt en vertaald kan worden als zachte wortel of zoete wortel. Het is een wilde plant uit Calabrië. De...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CURRY MADRAS
- 35 gr
Een mengeling van specerijen die niet mag ontbreken in de Indiase keuken. Sterk gekruid, is het een perfecte specerij voor groentegerechten en alle...
specerijen-kruiden-en-planten
SAFFRAAN POEDER
- 1 gr
Gebruik in paella's en Indiase gerechten. Open de capsule en strooi tijdens het koken. 1 dosis voor 2 personen.Herkomst Iran
specerijen-kruiden-en-planten
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen-kruiden-en-planten
SUMAC POEDER
- 35 gr
Deze specerij met een fruitige, zure smaak wordt al sinds de oudheid in het Midden-Oosten gebruikt en is een uitstekende vervanger voor citroen en...
specerijen-kruiden-en-planten
CAYENNEPEPER POEDER
- 40 gr
Scherpe geur, hete, brandende, scherpe smaak. Aanwijzingen voor gebruik: rijst, vulling, vleeswaren, gemengde boter, sauzen, desserts. Op grote...
OMSCHRIJVING: plant uit verschillende segmenten samengesteld, op elkaar gestapeld. Groeit vooral op vochtige plaatsen. TRADITIONEEL GEBRUIK: 1. zijn rijkdom aan silicium biedt mogelijkheden naar remineralisatie en binding van calcium. 2. helpt bij het goed functioneren van de nieren. BEREIDINGSWIJZE: kook 10gram/liet water. Laat 10' koken, 3 kopjes per dag, 3 weken per maand. Vermijdt ijzeren bekers.