Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons zenuwstelsel. Haver bevat ook talrijke antioxydanten. Haverzemelen ondersteunen de darmtransit, verlagen ook de absorptie van vetten en suikers. RECEPT Haver met sjalot en groenten : stoof de fijn gesneden sjalot aan in zonnebloemolie. 200gr haver mee laten stoven gedurende 1 minuut. Hierbij 1 1/2 x zijn volume aan kokend water voegen met een opgelost blokje plantaardige bouillon, 2 rapen en 1 wortel in blokjes gesneden. Laat dit koken gedurende 1u10 op zacht vuur.
Ingrediënten
Demeter haver
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
ROGGE demeter
- 5 kg
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE RONDE RIJST
- 5 kg
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KIKKERERWTEN - LINZENCOUSCOUS
- 5 kg
Deze 100% peulvruchten couscous is gemaakt van enkel het meel van kikkererwten en koraallinzen. Een nieuwe en unieke smaak. Rijk aan vezels en...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SPELT demeter
- 25 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RODE NIERBONEN
- 5 kg
Rode nierbonen maken deel uit van de traditionele voeding van talrijke mensen doorheen de wereld. Ze hebben hun naam te danken aan hun vorm en zijn...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
RODE KERALA RIJST
- 5 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WITTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
WILDE RIJST CANADA
- 25 kg
Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
GIERST
- 25 kg
Gierst wordt heel veel gegeten in Azië en Afrika en heeft een groot eiwitgehalte en hoge voedingswaarde. Het is een belangrijke bron van vitaminen...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
KORAALLINZEN
- 5 kg
Linzen zijn zeer interessante peulvruchten. Ze zijn rijk aan eiwitten en vezels, evenals aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, ijzer, mangaan,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
SORGHUM
- 5 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
PENNE BOEKWEIT
- 5 kg
Pasta van boekweitmeel; Boekweitmeel wordt veelal gebruikt als alternatief voor tarwe omdat het glutenvrij is.
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
AZUKIBONEN
- 25 kg
Azukibonen worden met granen of groenten bereid, gebruikt in salades, soepen, purees, of in dessert. Deze kleine rode harde boon wordt veel...
bulk-granen-peulvruchten-en-deegwaren
VOLLE LANGE RIJST
- 5 kg
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons zenuwstelsel. Haver bevat ook talrijke antioxydanten. Haverzemelen ondersteunen de darmtransit, verlagen ook de absorptie van vetten en suikers. RECEPT Haver met sjalot en groenten : stoof de fijn gesneden sjalot aan in zonnebloemolie. 200gr haver mee laten stoven gedurende 1 minuut. Hierbij 1 1/2 x zijn volume aan kokend water voegen met een opgelost blokje plantaardige bouillon, 2 rapen en 1 wortel in blokjes gesneden. Laat dit koken gedurende 1u10 op zacht vuur.