EENKOORNMEEL 100% demeter
- 500 gr
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met een hoge energetische waarde. Zeer rijk aan vezels is kleine spelt een gemakkelijk te verteren graan. Dit graan onderscheidt zich ook door zijn laag glutengehalte en zijn evenwichtige samenstelling in mineralen (magnesium en fosfor) alsmede zijn rijkdom aan eiwitten. Kleine spelt bevat ook lysine, een essentieel aminozuur. Kleine speltmeel wordt gebruikt om brood, taarten, pannenkoeken en koekjes te bakken.Glutenarme pannekoeken: 150gr kleine speltmeel, 75gr gesmolten boter, 75ml bruin bier, 5 eieren, fijn zout, 250ml melk. De ingrediënten in een kom gieten en alles vermengen. Bak de pannekoeken in een pan. Voor zoete pannekoeken het zout vervangen door 2 lepels honing of 50gr bruine suiker.
Ingrediënten
Demeter kleine spelt
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPIRELLI BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
GERSTEMEEL T80
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
KIKKERERWTENMEEL demeter
- 500 gr
Het is een typisch peulvrucht van het Middellandse Zeegebied. Peulvruchten werden vaak beschouwd als voedsel voor het gewone vollk en genoten geen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 65% demeter
- 1 kg
speltmeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitKan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt....
granen-meel-griesmeel-en-pasta
PANNENKOEKEN MIX
- 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van pannenkoeken. Recept voor 10 à 12 pannenkoeken1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 650ml melk, 4...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
THONDI KERALA RED RICE
- 400 gr
We zijn trots om aan te kondigen dat onze rode rijst uit Kerala is uitgeroepen tot Beste Biologische Product 2021, 1e in zijn categorie! Wayanad is...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BRUINE GIERSTMEEL
- 500 gr
Wilde bruine gierst is bijna onbekend bij het grote publiek en wordt in Europa slechts zeer zelden verbouwd. De voedingswaarden en natuurlijke...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TAPIOCAMEEL
- 500 gr
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
SPELTMEEL 65% (T65)
- 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
"POP CORN" MAÏS
- 500 gr
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie verhitten in een pan met dikke bodem, hierbij de mais...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
WITTE RONDE RIJST
- 500 gr
Witte ronde rijst is minder voedzaam dan volle of halfvolle rijst maar hij is ideaal voor mensen die vezels niet goed kunnen verdragen. Men kan er...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
BOEKWEITMEEL GRIJS T85
- 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...
granen-meel-griesmeel-en-pasta
TARWE demeter
- 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen-meel-griesmeel-en-pasta
ROGGE demeter
- 500 gr
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
Kleine spelt wordt volgens een streng lastenboek verbouwd. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met een hoge energetische waarde. Zeer rijk aan vezels is kleine spelt een gemakkelijk te verteren graan. Dit graan onderscheidt zich ook door zijn laag glutengehalte en zijn evenwichtige samenstelling in mineralen (magnesium en fosfor) alsmede zijn rijkdom aan eiwitten. Kleine spelt bevat ook lysine, een essentieel aminozuur. Kleine speltmeel wordt gebruikt om brood, taarten, pannenkoeken en koekjes te bakken.Glutenarme pannekoeken: 150gr kleine speltmeel, 75gr gesmolten boter, 75ml bruin bier, 5 eieren, fijn zout, 250ml melk. De ingrediënten in een kom gieten en alles vermengen. Bak de pannekoeken in een pan. Voor zoete pannekoeken het zout vervangen door 2 lepels honing of 50gr bruine suiker.