NAVULVERPAKKING KOREANDER GEMALEN
- 100 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid samen met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka tussen 750m en 1500m hoogte.Bij het koken wordt het in Europa nog steeds niet veel gebruikt, behalve in peperkoekmixen. Een uitzondering vormen de Scandinavische landen, waar het voorkomt in marinaderecepten.Voor Arabieren en Turken is kardemom de smaak van koffie. Indianen gebruiken het veel om thee op smaak te brengen, maar ook voor melkcrèmes en gekookt fruit. Het is vaak een ingrediënt in carys, kruidenmelanges die de hele Indiase keuken vergezellen en waaruit we inspiratie kunnen putten om de goddelijke koningin der specerijen te proeven.
Ingrediënten
koreanderzaadjes gemalen
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING DASLOOK
- 16 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark....
specerijen-kruiden-en-planten
RAS EL HANOUT
- 35 gr
Mengeling ideaal voor couscous, voor de oosterse keuken.
specerijen-kruiden-en-planten
KORIANDER GEMALEN
- 30 gr
Zoete maar licht brandende smaak, laat een nasmaak van sinaasappelschil achter.Gebruik voor court-bouillons, marinades, dressings, sauzen,...
specerijen-kruiden-en-planten
ZOETE PAPRIKA
- 40 gr
Paprika is een peper die niet pikant is. Het is vaak in de vorm van een licht kruidig rood poeder. Het wordt veel gebruikt in Spanje en de Balkan....
specerijen-kruiden-en-planten
GRILL KRUIDEN zonder zout
- 40 gr
suggesties: marinades: 1 soeplepel mengeling in 5 soeplepels olijfolie. Laat het vlees hierin marineren gedurende verscheidene uren. BBQ saus:...
specerijen-kruiden-en-planten
ANIJSZAADJES
- 40 gr
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
PEPERMUNTBLAD
- 40 gr
OMSCHRIJVING : universele plant met verschillende variëteiten. Pepermunt is rijk aan menthol, wordt veel gebruikt in 'muntthee'.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING CHILI KRUIDEN
- 35 gr
Pikante mengeling die een warme smaak zal geven aan uw mexicaanse schotels, tomatensausen enz... Ook heerlijk op geitenkaas.
specerijen-kruiden-en-planten
CHILI KRUIDEN
- 35 gr
Pikante mengeling die een warme smaak zal geven aan uw mexicaanse schotels, tomatensausen enz... Ook heerlijk op geitenkaas.
specerijen-kruiden-en-planten
PILI PILI PEPER HEEL
- 20 gr
Brandende smaak. Voor de Creoolse, Afrikaanse, Mexicaanse keuken, of ter bereiding van pizza-olie
specerijen-kruiden-en-planten
DILLEZAAD
- 35 gr
Uit de wortelfamilie is dille een plant die vooral bekend staat om zijn bladeren. Maar de zaden zijn ook erg geurig en interessant bij het koken!...
Het wordt beschouwd als een nobel kruid samen met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka tussen 750m en 1500m hoogte.Bij het koken wordt het in Europa nog steeds niet veel gebruikt, behalve in peperkoekmixen. Een uitzondering vormen de Scandinavische landen, waar het voorkomt in marinaderecepten.Voor Arabieren en Turken is kardemom de smaak van koffie. Indianen gebruiken het veel om thee op smaak te brengen, maar ook voor melkcrèmes en gekookt fruit. Het is vaak een ingrediënt in carys, kruidenmelanges die de hele Indiase keuken vergezellen en waaruit we inspiratie kunnen putten om de goddelijke koningin der specerijen te proeven.