Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C, worden veel gebruikt, zowel in de Oosterse, Europese als Amerikaanse keuken.
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen-kruiden-en-planten
DRAGON BLAD
- 15 gr
Fijn en indringend aroma, anijssmaak. Gebruik voor vulling, kaas, gemengde boters, marinades, seitan, tofu, groenten, vulling, etc. Stimulans,...
specerijen-kruiden-en-planten
ROZE PEPER
- 20 gr
De roze bessen worden voornamelijk op het eiland Réunion geteeld. Hun smaak verdwijnt snel. Hun aroma is meer aromatisch dan pittig en wordt in...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOREANDER GEMALEN
- 100 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid samen met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri...
specerijen-kruiden-en-planten
LAOS GEMALEN
- 25 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen-kruiden-en-planten
BRANDNETEL POEDER
- 35 gr
De smaak is een beetje zoutig. Gebruik voor witte wijn auces voor tofu, salades, brandnetelsoep, eieren. Vereniging aangegeven: met zuring....
specerijen-kruiden-en-planten
VROUWENMANTEL BLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: Deze plant dankt zijn naam aan de rood-roze druppels die men 's morgens op zijn blaadjes vindt en die werden geoogst door...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING KOMIJN POEDER
- 100 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen-kruiden-en-planten
CURRY MADRAS STERK
- 35 gr
Madras is de oude naam van Chennai, de hoofdstad van de staat Tami nadu, een regio in het zuiden van India. Dit is een van de oudste...
specerijen-kruiden-en-planten
MARJOLEIN GEBROKEN
- 25 gr
OMSCHRIJVING: ware neef van de wilde oregano uit de Provence. Wordt gebruikt bij pizza's en andere Italiaanse bereidingen.TRADITIONEEL GEBRUIK: 1....
specerijen-kruiden-en-planten
OLIJFBOOMBLAD
- 50 gr
OMSCHRIJVING: naast zijn vruchten, bieden de bladeren van de olijfboom verschillende kwaliteiten, veelvuldig gebruikt bij provencaalse...
specerijen-kruiden-en-planten
MAANZAAD
- 55 gr
Maanzaadjes bevatten essentiële vetzuren, vezels en vitamine B, A, E en C. Ze bevatten ook mineralen en eiwitten.
specerijen-kruiden-en-planten
KARDAMON HEEL
- 25 gr
Het wordt beschouwd als een nobel kruid met saffraan en vanille. Kardemom groeit in het wild in de vochtige bossen van Zuid-India en Sri Lanka...
specerijen-kruiden-en-planten
IJZERKRUIDBLAD
- 25 gr
OMSCHRIJVING: zeer populaire 'builtjes'thee. Plant oorspronkelijk uit de Zuidamerikaanse regenwouden. Enkel in warme streken groeiend.TRADITIONEEL...
specerijen-kruiden-en-planten
NAVULVERPAKKING LOOKPOEDER
- 500 gr
Franse knoflookpoeder, uiterst praktisch om elk gerecht in één oogopslag pittiger te maken! Gebruiksaanwijzing: gebruik in salades, sauzen,...
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C, worden veel gebruikt, zowel in de Oosterse, Europese als Amerikaanse keuken.